18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Torta csodák - Saját kezűleg

Megosztás
Konyha

Nincs is szebb ajándék annál, mint amit saját kezűleg készítünk. A következő torták nem cukrászműhelyben készültek! Nézd meg a trükköket és kreatív ötleteket, hogyan készíthetsz te is ilyet!


Legyen szó születésnapról vagy névnapról, húsvétról vagy akár karácsonyról, ezek a torták egészen biztosan a rendezvények szupersztárjai lesznek!

Egyre jobban terjednek Adi Klinghofer cukrász által kitalált, egy teljesen új, ám ugyanannyira magától értetődő szülinapi tortatípusai, melyeken a torta formája jelzi az ünnepelt életkorát, sőt, akár a nevét is.
Ám mi ezt egy kicsit tovább gondoltuk és felturbóztuk, hogy ne csak születésnapra, de akár névnapra, hanem bármilyen más nagyobb eseményre is el lehessen készíteni őket.

És így olyat alkothassunk totálisan egyedi módon, ami abszolúte az ünnepeltre jellemző!

Így jöttek létre ezeket a fantasztikus, csodás, trendi formatorta összeállítások.
De szavaink helyett beszéljenek a képek:

Kattints a képre és megnyílik a galéria!


Pecsét Brigitta

Kérdezz tőle a Nőivilágon keresztül!
Írj nekünk, ha valamelyik tortát szeretnéd elkészíteni, de nem tudod az apró trükköt.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat