18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Garantált fogyás 1 különleges életmód programmal – Jojó effektus nélkül – Health Point program

Megosztás
Életmód

Lehetséges fogyni KOPLALÁS NÉLKÜL? Új életmód program, ami nem más, mint a Health Point program, világszerte hódít, mert egészséges és hatékony is egyben!


Március közepén társaimmal elindítunk egy egészséges életmód programot.


E program lényege, hogy ezzel mindenkinek az életébe beilleszthető menetrenddel, megtanítsuk a szervezetet szenvedések és koplalás nélkül egészségesen táplálkozni, emellett ráadásként egy rendszeres lépésekre épülő testmozgással élénkíteni a testet.

Ez nem egy diéta, hanem egy életmódprogram, melynek specialítása a következő!


Mitől szuper hatékony a Health Point program?
A program segítségével a fogyni vágyó ún. „jojó-effektus” nélkül, izomból nem, csak a zsírokból veszít, nagyon látványos eredménnyel, amire garanciát is vállalunk.
6 hetes a program, ezen időszak alatt minden támogatás (folyamatos mentorálás) és motiváció biztosítva van, amennyiben a jelentkező elhatározza magát, vannak céljai és tűzön-vízen át kiáll mellettük.A jelentkezőknek először is nyilatkozniuk kell írásos formában, melyben vállalják önmaguk megmérettetését, elhivatottak és végig viszik, amit elkezdtek.
Összességében ez a program célja.

Ehhez folyamatos támogatás mellett komplett étrend, receptek, illetve egy előírt, rendszeres mozgásprogram is jár.

Minden vállalkozó kap egy mentort, aki minden kérdésben, esetleges nehézségben segítségére lesz, motiválja, erősíti az úton.
Együtt mindenre találnak megoldást a biztos siker érdekében.
A programnak köszönhetően, mindezek mellett egy komplett csapattal tudja megtenni az utat, mely szintén nem elhanyagolható részlet, hiszen mint tudjuk, együtt minden könnyebb.

További részletek az alábbi telefonszámon:
Szeretnék részt venni a 6 hetes Health Point programban!


06202911575  


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek