18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Vörös szemhéjfesték TREND 2019- Tavasz – Nyár

Megosztás
Szépség

Csak akkor lesz szép a vörös szemhéjfesték, ha azt profin tesszük fel. Úgy viszont fantasztikus hatások érhetők el vele! És ha még ez nem lenne elég, akkor JÖN a vörös SZEMPILLASPIRÁL is!


A vörös színt make-up esetén a legtöbb nő elutasítja, de most megmutatjuk, hogyan lehet ebbe a színbe beleszeretni, és jól is tesszük, ha elkezdjük megszokni, mert 2019 tavasz és nyári make-up trendjének egyik fő képviselője a vörös szín lesz.

Azonban csak akkor lesz majd a hatása elkápráztató, ha ezt az igen intenzív színt profin használjuk.

Nem tehető fel bárhova, bármilyen mennyiségben és bármelyik színárnyalatával! 
Smink lexikon vörös színre tervezve!

Legyen szó akár drámai esti sminkről, szokatlan alkalomról, vagy akár a hétköznapokról, a vörös szín minden napunkat feldobhatja. 

Kevesen tudják, mert ki sem próbálták, de a vörös szín minden szemszínt kiemel, tökéletesen illik bármilyen szemszínhez, míg ez például a barna árnyalatairól nem mondható el.

Hogyan készítsünk piros és vörös árnyalattal sminket?

Hogyan csinálják a profik?

Például kék szemek esetén a vörös szemhéjpúder megbabonázó hatást eredményez, amit meg is mutatunk.
A barna szemeknek a vörös szín egy különleges meleg hatást kölcsönöz, mindamellett kiemeli azokat. Barna szemszín esetén jól illik a vörös árnyalati mellé például a tüzes narancssárga.
A vörös szemhéjfestéket ugyan úgy használható, mint bármilyen más szín, akár húzhatunk vele éles kontúrvonalat is.
Nem véletlen tehát a fentebb felsoroltak után, ha a drogériák polcain megtalálhatjuk idén a vörös szemhéjpúdert, vörös színű szemkontúr ceruzákat, és természetesen a vörös színű szempillaspirálokat is.

Használjuk őket bátran!

Galériánkban összeállítottuk a legszebb, viszonylag egyszerűen elkészíthető vörös smink kombinációkat. Érdemes lesz megfigyelni a részleteket, miszerint van, amikor csak a szem felső vagy éppen csak alsó részén használjuk a vörös színt más színekkel kombinálva.

A vörös lehet diszkrét is!
Egyszerű alapozó és fedőpúder mellett csak a szemhéjakra kerül vörös szemhéjpúder, aminek árnyalata személyiségünktől függ. 

Lesz, aki jól érzi magát erős vörös színt használva is, míg másoknak előnyösebb lesz a halvány árnyalat. Világos bőrszín esetén javasolt a halványabb árnyalat. Vörös és tüzes narancssárga
A vörös és narancssárga kombináció éppen olyan lesz, mint egy nyári estében a naplementét nézni. Csodaszép és varázslatos!Kattint a képre és nézd meg 2019 tavasz-nyár make-up trendjét vörös kombinációban! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat