18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

5 immunerősítő mudra – A kezeidben van! -Immunrendszer LEXIKON

Megosztás
Életmód

Immunrendszere erősítésre szorul? Gyulladásos panaszai vannak? Fontos önnek nyirokrend-szere egészsége? Természetes vírus-és baktériumölőt keres? Megfázott, náthás? Kilábalna vég-re a baktériumos-gombás fertőzésekből?


Próbáljon meg néhány egyszerű gyakorlatot! Védekezzen természetes módon, a gyógyító kéz-tartások segítségével!

Surya-mudra

Kéztartása: 

A bal gyűrűsujj a hüvelykujj párnáját érinti, míg a hüvelykujj ráhajlik a gyűrűsujj középső ujjper-cére (és enyhén nyomást gyakorol rá); a többi ujj egye- nesen kinyújtva. Kezét a köldök előtt tartsa! 25 napon keresztül 5-15 percig végezze ezt a kéztartást, közben rezegtesse 1 percig a mantrát!

Mantra: 

vv; így rezegtesse: vvvvvv.

Testi hatása: 

Növeli a tűz elemet a szervezetben, és csökkenti a föld elemet. Beállítja a vércukor szintet normális értékre; depresszió ellen is hatásos. 
Javítja a látást, a memóriát, segíti az emésztést, harmonizálja, erősíti az immunrendszert, tisztítja és regenerálja az összes testszövetet, megakadályozza a daganatok kialakulását, hozzájárul a lipid anyagcsere normalizálásához, növeli a szexuális aktivitást, véd a toxinok káros hatásaitól és az idő előtti öregedéstől. 

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 

Derű, fiatalos közérzet, csodálat, szexuális kreativitás, tisztázott kérdés.


Kéztartás immunhiány esetére


Fizikai testi okai: 

Mérgező anyagok, gyógyszerek válthatják ki. Több betegség is lecsökkentheti a szervezet ellenálló képességét. Ezek: AIDS, Crohn-betegség, autizmus, depresszió, Down-kór.

Lelki okai: 

Erotománia, életmohóság, szexuális vágyakozás, erkölcsi kisiklás, drasztikusság, ellenséges érzelmek, vágyvezéreltség, elfojtott fizikai vágyak, megoldatlan anya-problematika miatti szorongás, démonikus ösztönök, idegen hatalom befolyása, elfojtott lobbanékonyság.

Mentális okai: 

Szentségtörés, panaszkodási hajlam, félrevezetettség, lényeglátás hiánya, más szavajárásának átvétele, átok miatti éberségvesztés.

Kéztartása: 

A két kisujj egymáshoz érintése úgy, hogy a többi ujj össze van kulcsolva. A szegy-csont előtt kell tartani. A mudrát 10-12 percig kell tartani, közben rezegtesse 5 percig a mantrát!

Mantra: 

óm hrah. 
A mantrát mély belégzés után hangoztassa: óómmhhrraahh.

Tilaka-mudra (kéztartás immunhiány esetére)Kéztartás: 

A jobb hüvelykujj párnájára hajlított jobb mutatóujj középső ujjredőjét nyomja a jobb hüvelykujj. A többi ujj térdeplő pozícióban (külső élük egymást érinti). Kezeit a szegycsont magasságában tartsa 5-7 percig, közben mondja el egyszer a megerősítést!

Megerősítés: 

Áradjon az isteni gyógyító energia a mentál világból név XY mentál testébe, onnan íródjon át az asztráltestébe, majd a fizikai testébe X települése év, hó, naptól egyre erőteljesebben aktiválja csecsemőmirigyének működését, fokozza baktériumokkal, vírusokkal, tumorokkal szembeni védekezését! A legmagasabb áldás megvalósulása nevében ÁMEN!


Linga-mudraKéztartása: 

A jobb hüvelykujjat körbefogja az összeérintett, bal mutató-és hüvelykujj. A többi ujj az alsó ujj-percnél külső kulcsolással van összecsomózva. A mudrát ölbe ejtve (a gát vonalában) tartsa 10 percig (naponta 3-szor), közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!

Mantra: 

jam ham hum; így rezegtesse: jjaamm hhaamm hhuumm.

Testi hatása: 

Kedvező hatással van az immunrendszerre, a légzőszervekre, az emésztőrendszerre, a kiválasztó rendszerre és az idegrendszerre; hatékony öregedésgátló szer, megakadályozza a bőr öregedését, sejtszinten megújítja az idegsejteket és a belső szerveket; javítja a látást, a hallást, aktiválja az energiacsatornákat.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 

Éles ítélőképesség, gyors megfigyelő-képesség, frekvencia-átalakítás, értelem vezérelt érzelmek, tudatos eszmélés, életprogram változtatás, karma uralása.

Kéztartás vírusfertőzés esetére


Fizikai testi okai: 
Az immunhiányos állapot, a tartós fáradtság és a stressz, helytelen táplálkozási szokások, vitamin-, nyomelem- és fehérjehiány hozzájárulhatnak a kialakulásához.

Lelki okai: 

Érzéki élvezet, megcsömörlöttség, tudatalatti becsvágyás, elfojtott szexuális gátlás, túlzott szemérem, tudatalatti félelem a szabadságtól, félreértettség miatti szorongás, főbenjáró bűn miatti szenvedés, megoldatlan apa-problematika miatti szorongás, tisztességtelenség miatti szorongás, elfojtott virtuskodás, hazudozás miatti félelem, túlzott félelem a fájdalomtól.

Mentális okai: 

Mindenről lemondás, túlzott önkáromlás, tudatalatti megfelelni vágyás, lelki szenvedés miatti öngyilkossági szándék, hitványság miatti ártószándék, ingerültség miatti ártó szándék, tudatalatti elszemélytelenedés.

Kéztartása: 

A bal kisujj és a jobb hüvelykujj hegyének összeérintése. A többi ujj egyenesen kinyújtva. Kezeit a mellkas előtt tartsa! A mudrát 10 percig végezze, közben rezegtesse 1 percig a mantrát!

Mantra: 

ksaoo. A mantrát mély belégzés után hangoztassa: kssaaoooo.

Késmárki László

A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.
Késmárki László:Gyógyító kéztartások II. Ankh Kiadó 2018.

Gyógyító kéztartások
Gyógyító közösség


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek