18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. március 6. Újhold a Halak jegyében – Teremtés a feltétel nélküli szeretet fényében

Megosztás
Asztrológia

A márciusi Újhold a misztikus Halak jegyében köszönt ránk, ami kedvez a spirituális energiáknak, a varázslatoknak, a vizualizációnak és a teremtő meditációnak. Ezen a napon százszoros energiák segítenek bennünket az előrelépésben.


Az Újhold témája a feltétel nélküli szeretet, önmagunk és mások irányában, ebben találjuk majd meg vágyaink teremtő erejét, ami mint egy mágnes vonzza majd be életünkbe a csodákat.


A feltétel nélküli szeretet olyan, mint megélni a mindennapokban a pillanat boldogságát, ami nincs semmilyen feltételhez kötve. 

Amikor úgy tudunk örülni egy nyíló virágnak vagy a napsütésnek, mintha az a legnagyobb kincs lenne, amire rátaláltunk. Amikor nem az motoszkál a fejünkben, hogy majd megengedem magamnak, ha ezt vagy azt elértem, vagy majd boldog leszek, ha ezt vagy azt megszereztem. 


A mostban kell rálelni az élet apró csodáira, de ehhez fel kell fedeznünk a bennünk lévő csodát, a belső fényességünket.
A mostani Újholdat segítő hatást (az Uránusz bolygó jegyváltását) már érezzük, így a teremtés munkájában is segítséget kapunk. Tehát az Újhold halakos energiájának segítségével egy varázslatos teremtésbe foghatunk, ami az uránuszi hatással egyesülve azonnali változásokat eredményezhet.
Nézzük meg, mivel tudjuk segíteni a mostani Újhold energiáit! 
Segítségül írok nektek pár kérdést, gondolkodni valót, ami segít abban, hogy átgondoljátok, hogyan fogjatok bele teremtő munkátokba.
– Mennyire tudjátok elfogadni önnön tökéletességeteket, nem keresve hibát magatokban? Mennyire tartjátok természetes dolognak azt, hogy bizony néha hibáznunk kell ahhoz, hogy tapasztalatokkal gazdagodjunk? Amikor magatokra gondoltok, jó érzéseket éreztek, vagy inkább hibát kerestek magatokban? Tudjátok fogadni mások dicséretét és magatokat dicsérni?
A feltétel nélküli önszeretethez a kulcsot önmagunk elfogadása adja, ha tudunk belső értékeinkre koncentrálni, és merünk önmagunk lenni.

– Gondoljátok át, mitől függ az, hogy éppen szeretitek magatokat, amikor megjelenik bennetek a belső elégedettség, boldogság érzése? Mások visszajelzése befolyásolja boldogságotokat, önbecsüléseteket?
Meg kell tanulnotok a belső öröm állapotát fenntartani úgy, hogy ne befolyásolja ezt az, hogy épp mások elismernek, vagy nem. Ti mindig ott vagytok magatoknak, bármikor meg tudjátok magatokat dicsérni, át tudjátok magatokat ölelni, ehhez nem kell másik ember. Ahogy nem is kell senkinek megfelelnetek, csakis a saját elvárásaitoknak. Ezeknek az elvárásoknak viszont benneteket kell, hogy szolgáljanak, nem a mások által kialakított képet kell megvalósítanotok. Utatokon akkor érzitek majd magatokat sikeresnek, ha önmagatok tudtok lenni és szívetek hangját követitek.

– Felmerül a következő kérdés! Mennyire mertek önmagatok lenni? Mennyire meritek saját csodás lényeteket megmutatni a külvilágnak? Megtapasztaltátok már azt az érzést, hogy akkor is szeretnek és elfogadnak, ha önmagatokat adjátok, és akkor is, ha épp hisztisek vagytok, vagy örültök valaminek?
A változást csakis ti tudjátok megteremteni, először nektek kell szeretettel fordulni magatok felé és elismerni saját értékeiteket. A belőletek kiáradó elégedettség fogja mások elismerését meghozni számotokra. A külvilág tükör, a belőletek áramló érzésekre reagál, és aszerint kapjátok a visszajelzéseket.

– Haladjunk tovább. Mennyire vagytok fontosak magatoknak? Mennyire gondoskodtok lelketek egészségéről, pozitív gondolatokkal, érzésekkel? Mennyire fontosak számotokra a külsőségek? Vagy tisztában vagytok vele, hogy ti enélkül is ragyogtok és csodálatosak vagytok?

– Tudjátok, hogy lelketekben óriási erő lakozik, és csakis ti vagytok azok, akik ezt az erőt hasznosítani tudjátok, vagy épp leromboljátok? Tudtok hinni magatokban és ebben a belső erőben? Használjátok a mindennapokban?
Amennyiben gyengének érzitek magatokat, azonnal kezdjetek el odafigyelni magatokra, kényeztessétek magatokat, és szabadítsátok ki lelketeket a szenvedés fogságából. Senkinek nem feladata az, hogy életében kínlódjon, de a változás önmagától nem valósul meg, nektek kell a kezdő lépést megtenni. Kötelezzétek el magatokat vágyatok és egy számotokra megfelelőbb élet mellet, és engedjétek ki a bennetek lévő erőt! Ahogy ezt megteszitek, a sors támogatását érezhetitek utatokon.

– Legyetek hálásak mindenért, életetek minden percéért! A hála egy csodálatos teremtő erő, de sokszor elfeledkezünk róla, amikor épp semmi gondunk az életünkben. Pedig a jövő boldogsága miatt fontos, hogy mindig tudjunk hálásak lenni. Legyen ez az egyik feladat, hogy tudatosan figyeltek a hálára, minden nap keressetek legalább 10 dolgot, amiért hálásak lehettek.
Gondoljátok át ezeket a kérdéseket, keressétek meg a választ magatokban és tegyetek lelketek útmutatása szerint! A nap folyamán a halakos energiák segítségével készítsétek el vágytáblátokat, majd este a misztikus energiák fényében végezzétek el az Újhold varázslatot!

Ragyogjon rátok a feltétel nélküli szeretet fénye!

Újholdvarázslat 2019. március 6 – Varázsvíz Angyali segítséggel

Dudás Mária asztrológus
06304515002
Májusi elvonulás a Telihold és a Tízmilliószoros energia fényében!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat