18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újholdvarázslat 2019. március 6 – Varázsvíz Angyali segítséggel

Megosztás
Asztrológia

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka.


Mivel a mostani Újhold a misztikus Halak jegyében köszönt ránk ezért a víz és az Angyalok energiájának segítségét vesszük igénybe varázslatunknál. Az Újhold támogató energiáiról részletesen olvashattok az erről szóló írásomban.


Ezt a varázslatot nem csak Újhold napján végezhetitek el, de ezen napon mindenképpen érdemes, mert fogékonyak vagytok az Univerzum támogató energiáinak befogadására, és az Angyalokkal is könnyebben teremthettek kapcsolatot.


Készítsünk vágypoharat az esti varázslathoz!
Először is vegyetek elő egy egyszerű üvegpoharat, akkorát, amiből egyszerre meg tudjátok a benne lévő vizet inni. A vágy beteljesülése és a pohár nagysága között nincs összefüggés, tehát ugyanúgy hatékony tud lenni egy 1dl-es pohár, mint a félliteres.

Mivel a feltétel nélküli szeretetet most a téma, azon kell dolgoznunk, ezért azt javaslom, most csak két szót írjatok a pohárra: 

Szeretet és Hála.

A két szó a legnagyobb rezgésszámú energia, ami együtt hatalmas erővel ruház fel benneteket, ha a mindennapokban eggyé váltok vele.

Amikor elkészültetek, töltsétek meg poharatokat vízzel, és a szokásos módon csendesedjetek el. Keressetek egy nyugodt helyet, rakjátok körbe a poharatokat meggyújtott mécsesekkel és hallgassatok kellemes relaxációs zenét. 

Amennyiben van Holdoltáratok, akkor ott végezzétek el a varázslatot, de nem kell aggódnotok, mert enélkül is működni fog a varázsvizetek.

Mivel misztikus Újhold köszöntött ránk kérjétek meg az Angyalokat, hogy segítsenek csatlakozni az Univerzális szeretetforráshoz, és tisztítsák meg az utat a feltétel nélküli szeretet áramlása előtt. Kérjétek meg őket arra is, hogy a varázslat alatt vegyenek körbe benneteket, hogy élvezhessétek a belőlük áradó fény ölelését és szeretetüket ők is adják át a varázspoharatokban lévő víznek.

Ne felejtsétek el megköszönni nekik!

Gondolatban lássátok, ahogy a poharatokban lévő víz felé árad a benneteket körbe vevő szeretet, és egyesülve a pohárra ráírt szavak rezgésével eggyé válik a vízzel. Ezután lássátok azt is, amikor megisszátok a vizet, ti magatok is eggyé váltok a támogató energiákkal. A víz, amit megisztok, átjárva testetek minden porcikáját, energiája kiáradva belőletek, bevonzza életetekbe a lehetőségeket, a szeretetteljes helyzeteket.

Amikor  már úgy érzitek kellően átjárt benneteket a szeretet és a hála érzése, akkor fogjátok kezetekbe a poharat és igyátok meg a varázsvizeteket. Élvezzétek, ahogy eggyé váltok a víz varázslatos energiájával.
(Előtte akár fel is keverhetitek a vizet, ez felerősíti a rezgéseit.)

Ha végeztetek, üljetek még csukott szemmel, csendben és hagyjátok, hogy Angyalaitok gondolataitokon keresztül szóljanak hozzátok, akár kérdezhettek vagy kérhettek is tőlük.
A szertartás végén ne feledjetek el köszönetet mondani ezért a csodálatos estéért és az angyali segítségért.

A varázslatot az elkövetkező két hétben folytathatjátok, így téve hatékonnyá teremtő munkátokat. Kezdjetek úgy minden reggelt, hogy ebből a pohárból vágyaitokkal energetizált varázsvizet isztok. 

A vízzel teli poharat készítsétek minden este az ágyatok mellé, és ahogy kinyitjátok a szemeteket, az legyen az első, miszerint 

elhatározzátok, csodaszép napotok lesz, és a víz, amit megisztok, segít abban, hogy vágyaitok valósággá váljanak az életetekben. Eközben köszönjétek meg az Angyaloknak, hogy segítségetekre vannak céljaitok elérésében.


Varázslatos napokat kívánok Mindenkinek!

2019. március 6. Újhold a Halak jegyében - Teremtés a feltétel nélküli szeretet fényében

Dudás Mária asztrológus
06304515002
Májusi elvonulás a Telihold és a Tízmilliószoros energia fényében!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat