18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. márciusi horoszkóp – Varázslatos tavasz a csillagok fényében

Megosztás
Asztrológia

Az év harmadik hónapjához érkeztünk, ami régi elnevezésében is megmutatja a hónap energiáinak kettősségét. Hívták a Böjt máshavának és Kikelet havának is.


Egyszerre folytatódik a visszavonultság, megtisztulás és az új kezdetekre való készülés, hiszen március 20-án 22 óra 58 perckor lesz a tavaszi nap-éj egyenlőség, ezzel hivatalosan is megkezdődik a tavasz. 

A természetben egy új kör indul, és életünkben is lehetőség nyílik erre.
A hónap a halakos és bakos energiákkal kezdődik, és ez fogja meghatározni a hónap feladatát is. A hónap energiái álmaink gyakorlati megvalósítását, szemléletünk megváltoztatását segítik. A megvalósítást a szeretet és a kitartást hozó energiák segítik. A gyakorlati lépések megtétele azonban a mi feladatunk, ha csak várjuk a csodát, akkor csalódottak lehetünk.
 
Tehát segítséget kapunk ahhoz, hogy életünket a feltétel nélküli szeretet lengje be, képesek vagyunk érzelmi és fizikai biztonságot teremteni. Érzelmeinket könnyebben kifejezzük, ami segíti a kapcsolatok átalakítását, magasabb szintre emelését. 

Azonban ha nem hiszünk magunkban, vagy gondunk van az önszeretettel, akkor mindent nehézkesebbnek érezhetünk, és az önsajnálat is úrrá lehet rajtunk. Arra kell gondolnunk, hogy most a sorsikus segítség adott ahhoz, hogy mindazt megvalósítsuk magunknak, amit szeretnénk elérni. Természetesen itt racionális célok szükségesek, szintén csalódhatunk, ha valóságtól elszakadva szeretnénk alakítani életünket. A hónap elejének jelentős hatása az Uránusz bolygó újbóli jegyváltása lesz március 6-án. Érdemes visszatekintenünk még ezelőtt a 2018. májusi időszakra, történt e valami fontos dolog ekkor? Éreztük e azt, hogy kicsúszott a lábunk alól a talaj? És ha igen, akkor változtattunk e mindazon, ami gúzsba köt? Amennyiben nem, akkor a helyzet ismétlődhet, hogy értsünk a jelekből.

A hónap második felében már felbukkannak a kosos energiák a Nap jegyváltásának köszönhetően, így a hónap vége felé, már egyre jobban érezhetjük a tavaszi energiák megjelenését, és az ezzel együtt járó újjáéledést is. Azonban még kicsit várakozó állásponton kell maradnunk, kényelmesen haladgathatunk dolgainkban. amit nem teszünk meg túl könnyedén a feszültséget gerjesztő hatások miatt. Igyekezzetek többet mozogni, sokat sétálni az ébredező természetet csodálva, hogy fizikailag és lelkileg is töltekezni tudjatok. Ez a hónap, Újholddal kezdődik március 6-án, és a 21-én beköszöntő Teliholddal karöltve támogatnak abban, hogy a tavasz beköszöntére egyensúlyba kerüljünk. A február végi Telihold a Tízmilliószoros energiákkal segített bennünket belső kritikusunktól megválni. Így ha kihasználtátok az áldásos energiát, akkor most valóban egyfajta ébredést élhettek meg, bevonzva életetekbe az Újholdas időszak csodáit.
A hónap zárásaként a Telihold különleges lehetőségként egyesíteni fogja a négy elem (Tűz, Föld, Levegő, Víz) energiáját, amivel újjászületésünkben a tökéletes egység érzését élhetjük meg.

Ezt a hónapot már nem ússzuk meg a retrográd hatás nélkül, folytassuk ezzel.


A Merkúr március 6-án kezd látszólagos hátráló mozgásba, majd március 27-én egy rövid álldogálás után indul el előre március 29-én. A gondolkodásunkat, tisztán látásunkat érinti a hátráló mozgás, akadályozva a kommunikáció minden formáját. Ilyenkor könnyebben elromolhatnak műszaki dolgaink és több lehet a baleset is. Mivel a bolygó a Halak jegyében kezdi hátráltatását, ezért tisztánlátásunk jelentősebben akadályozva lehet. Legyetek nagyon tudatosak, és elővigyázatosak.


Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival!

Március 1. Vénusz a Vízöntő jegyébe lép.
A komor Bak jegyét elhagyva a vízöntős energiának köszönhetően már sokkal inkább vágyunk egy kis fellélegzésre, szabadságra és újdonságra. Könnyebben teremthetünk kapcsolatot másokkal, már nem annyira vágyjuk a begubózást. Anyagi biztonságunk megteremtésére ekkor különleges módokat találhatunk.

Március 6-án 17 óra 04 perc, Halak Újhold lesz. Az Újholddal teremtő időszak veszi kezdetét, ami elsősorban abban segít, hogy tovább gyakoroljuk önmagunk és mások feltétel nélkül szeretetét, minek köszönhetően álmaink is könnyebben megvalósulhatnak. Teremtésünk hatékonyságát a Bika jegyébe lépő Uránusz bolygó segíti. A változás igényét már 2018. május közepén megmutatta számotokra az Uránusz bolygó, amikor először lépett át a Bika jegyébe.
Ugyanezen a napon kezdődik a Merkúr bolygó hátráló mozgása, ami már nem annyira támogató hatás, inkább az intuíciónak és a művészeti tevékenységnek kedvez.

Március 7-én a nap energiája a visszavonulásban, álmodozásban, vágyakozásban, képzelettel teremtésben, és új célok megfogalmazásában segít. Érdemes önként elvonulni kicsit és átgondolni, mit is szeretnénk valójában. Támogatást kapunk abban, hogy belső érzelemvilágunkat könnyebben kifejezzük. Bár jól esik egymagunkban lenni, ugyanígy szívet melengető spirituálisan gondolkodó barátok közt tölteni időnket.

Március 9-én az önként vállalt segítségnyújtás, ami nem teher számunkra, kimondottan jóleső érzést okozhat. Azonban, ha túlzásokba esünk, teherré válhat számunkra, ami viszont inkább áldozati szerepbe rak bennünket. A mai nap kimondottan kedvez családi feladatok elvégzésére, szüleink meglátogatására. Azonban kikapcsolódásra és töltekezésre legalább olyannyira kedvező energia.

Március 10-én a jó hatás, hogy mindenben kitartóan tevékenykedünk, ami szívünk szerinti. Azonban inkább hajlunk a halogatásra, lustábban mozdulónak tűnhetünk abban, amihez nincs kedvünk. Vasárnap lévén most ne erőltessetek semmit, pihenjetek, töltődjetek.

Március 13-án könnyebben hatással lehet ránk a csábítás, úgy érezhetjük, mintha el lennénk varázsolva. Lehetőleg ma ne hozzatok döntéseket, és óvatosan a kecsegtető ajánlatokkal.
Fejlődésetek érdekében is használhatjátok az energiát, kutakodjatok magatokban, keressétek meg azokat a pontokat, ami kételkedést okoz, és amitől úgy érzitek, nem vagytok elég értékesek.

Március 14-én, ha a jövőn álmodoztok, akkor csalódottak lehettek. Nézzetek körül és olyan dolgokban tevékenykedjetek ami a jelen életetekben segítség. Az itt és mostban kaptok sorsikus segítséget. Fontos hogy saját belső hiteteket erősítsétek a nap környékén!
Jogi ügyekkel óvatosan, és igyekezzetek mindent szabályosan csinálni!

Március 15-én a gondolkodás duplán ködös, mert a halakos energiák és a retrográd hatás teljes zavarodottságot okoz. Valóságnak gondolhatjuk, amit elképzelünk, még akkor is, ha semmi köze a valósághoz. Nehezen érthetjük meg mit is várnak tőlünk, és logikát igénylő feladatok sem igazán mennek most. Pszichés betegségeknél is rosszabbodás állhat be. Hosszú hétvége indul, használjátok ki pihenésre, meditációra vagy látogassatok el egy fürdőbe.
Könnyen adódhatnak problémák a törvénnyel és a joggal, lehetőleg kerüljük ezeket a helyzeteket.

Március 16-án óvatosan az indulatokkal, szavakkal, mert egy plútós hatás szenvedélyes indulatokat gerjeszthet, ami kapcsolatainkat érintheti, és egészen a szakításig, vagy nagy összeveszésekig is elvezethet. Emlékezzetek rá, hogy a Plútó sokszor téves gondolatokkal csábít (pl. féltékenység, szeretetlenség érzése), aminek semmi alapja nincs. A szépre fókuszáljatok és akkor a szenvedéllyel ezzel kapcsolatosan jelenik meg.

Március 18-án hajlamosak lehetünk a tennivalókat halogatni és inkább csak álmodozni a megvalósításról. Most sokkal nagyobb energiába telik minden kötelező dolog elvégzése, vagy egyáltalán nekiállni a feladatoknak.
Önkéntes áldozatvállalásban, segítésben a hatás támogatását érezhetjük.

Március 20-án 22 óra 58 perckor Tavaszi Napéjegyenlőség, ekkor kezdjük a Lencsemágiát a tavasz boldogsága és bősége érdekében. Ugyancsak március 20-én 22 óra 46 perckor a Kos jegyébe lép a Nap.

A Nap ebben a tüzes jegyben igen jól érzi magát, és mi is örülhetünk, mert energikusabbnak érezhetjük magunkat. A tavasz közeledtével nagyobb kedvet érzünk ahhoz, hogy életünk is a virágba borulásról, az újjáéledésről szóljon.

Szintén ezen a napon óriási energiát kapunk a gyakorlati feladataink elvégzéséhez.
A szaturnuszi energiák miatt pedig gondolkodásunk egy kissé rendezettebbé válik, úgyhogy használjuk ki a napot arra, hogy a logikát igénylő céljainkat átgondoljuk.

Március 21-én 2 óra 43 perc, Telihold a Mérleg jegyében, ami különleges energiákkal köszönt ránk. Egyesíteni fogja a négy elem (Tűz, Föld, Levegő, Víz) energiáját, amivel újjászületésünkben a tökéletes egység érzését élhetjük meg.

A nap mozgalmasnak ígérkezik, mert a Telihold mellett még 2 hatás is színesíti napunkat, korántsem kedvezően. A párkapcsolati problémák felerősödhetnek, ami a Telihold feszültséget keltő és elengedést segítő energiája miatt akár szakításhoz is vezethet. A jól működő kapcsolatok viszont sorsikus támogatást kapnak. Anyagi ügyekre szintén ez a kettősség jellemző.

Március 24-éről elmondható, hogy így a retrográd időszak végén ez talán a legnehezebb nap, mert az amúgy sem működő tisztánlátásunkat a Neptunusz bolygó energiája még zavarosabbá teszi.

Március 26-án a Vénusz bolygó az álmodozó Halak jegyébe lép.
A kapcsolatokba beköszönt az érzékenység, érzelmesség, ami kissé álmodozóvá, a realitásoktól elrugaszkodottabbá tesz bennünket. Anyagi ügyekben is az érzelmek befolyása alatt állunk, ami nem biztos, hogy kedvez a pénztárcánknak.

Március 27-e kedvező nap a változtatásokra anyagi és szerelmi ügyekben, de ez önmagától nem valósul meg, tenni is kell érte. Tehát aki pl párt szeretne, most mozduljon ki végre otthonról!
Ugyanezen a napon a Merkúr bolygó abbahagyja hátráló mozgását és megáll kicsit erőt gyűjteni mielőtt elindulna előrefelé.

Március 29- A Merkúr bolygó elindul előre, így már eltűnik a hátráltató hatás. Teljesen nem lélegezhetünk fel, hiszen még mindig kicsit nehezen összpontosítunk és érzelmeink befolyásolhatják gondolkodásunkat.


Mindenkinek boldog tavaszi újjászületést kívánok!


Dudás Mária
06304515002

Májusi elvonulás!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat