18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt a HIBÁT NE kövesd el ESKÜVŐDÖN

Megosztás
Női lélek

Szerinted mi teheti tönkre a házasságot? Felmérések alapján a következő hibát érdemes Nem elkövetni. Hagyományok és a jó házasság titka!


Az esküvő napját már hónapokkal előtte megtervezzük, gondosan elő is készítjük.
Egy brit tanulmány szerint azonban van egy dolog, amire a házaspárok nem készülnek fel, és ez később a házasság végét is jelentheti.

Új vagy régi hagyományok?
A menyasszonyi csokor, kék harisnyakötő vagy a nyitó tánc…
Mind mind fontosak, de mégsem ez az, ami, ha elmarad, akkor a házasságot is képes megpecsételni.
Közel 2000 párt vizsgáltak a tanulmány során, és a megkérdezett párok egyetértettek abban, hogy a klasszikus esküvői szokások szépen ugyan, de elvultak.
Ehelyett közel a 36% a pároknak azt nyilatkozta, hogy igenis érdemes új hagyományokat bevezetni, ahhoz, hogy az esküvő valóban személyre/párra szabott legyen.

A régi szokások kihalnak?
A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy például a menyasszonyok csak 17% teszi le voksát a hagyományos esküvő mellett. A többség azonban még mindig a régi hagyományokat választja, kiegészítve minimális modern esküvői elemekkel.

Te melyik esküvő mellett döntenél?
A: Hagyományos
B: Modern
C: Hagyományos modern elemekkel kiegészítve


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat