18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Muffin papírból TAVASZI koszorú – Lépésről lépésre

Megosztás
Otthon

Tavasszal megjelennek a színek és előbújik alkotóvágyunk. Ki szeretne tavaszi koszorút készíteni saját kezűleg? Egy remek tipp, ami még a kezdők számára is ajánlott.


Hogyan készítsünk gyorsan, olcsón, színes tavaszi lakásdekorációt?
Például fellógatható koszorút?
Virág minta vagy inkább pöttyök?
Papír és hungarocell….
És kelleni fog még hozzá egy olló és „mindent ragasztó” ragasztó.

Muffin papírból tavaszi koszorú, ami fellógatható a lakásban, de készülhet ajtódíszként is.

Vegyünk muffin papírokat.
Kreatív hobby boltban kapható koszorú alap.
Kétféle képen is készíthetjük a tavaszi vagy akár húsvéti koszorúnkat.
1. A muffin papírok alsó részét kivágjuk, majd a papírt hosszanti irányban is elvágjuk. Így rásimítható lesz a koszorúra. A „mindent ragasztó” ragasztóval vagy ragasztó pisztollyal egyesével kell majd a muffin papírokat rögzítenünk a koszorú alapra. 
2. Vágjuk félbe a hungarocell koszorú alapot. Nem vízszintesen! Ebben az esetben a muffin papíroknak csak az alját kell kivágnunk kör alakban, és ráhúznunk a koszorú alapra. Ez sokkal egyszerűbb, mint az első megoldás volt.
Amikor a muffin papírok tökéletesen fedik a koszorú alapot, már csak színes selyem szalagra lesz szükségünk és apró dekorációkra, amiket fellógathatunk a koszorúra. A készítés ezen fázisa talán a legérdekesebb, hiszen mindenki mást tenne díszítésként a koszorúra. 


Tipp
A muffin papírokra további papír dekorációt is ragaszthatunk, mint az alább is látható. Tipp

Érdemes lehet tavaszi koszorúnkat olyan színű muffin papírból készíteni, amin kicserélve a dekorációt és például tojásokat fellógatva rá, pillanatok alatt átalakítható húsvéti dekorációvá.
Ez csak egy ötlet, természetesen, aki szeretne külön húsvéti dekorációt készíteni, teljesen más stílusban megálmodva, annak nem javasoljuk a 2in1 megoldást. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat