18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. február 19. Szűz Telihold és Tízmilliószoros nap! – Egészségesen és kritika nélkül

Megosztás
Női lélek

Február 19-e egy igen különleges nap lesz, amit a Telihold mellett a Tízmilliószoros nap fénye is beragyog.


A Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk, és ennek megfelelően egyfajta rendrakás, „tavaszi nagytakarítás” lehetőségét kapjuk, ami főleg önkritikánkat és egészségünket érinti. Tehát mind testi mind lelki szinten „portalaníthatjuk” magunkat, hogy megerősödve köszöntsük a tavaszi energiákat.
A Telihold délután 16 óra 53 perckor éri el teljes fényét, azonban a Tízmilliószoros nap miatt, már reggel, ébredés után figyeljetek oda tudatosan gondolataitokra, érzéseitekre, mert ezen a napon minden gondolat sokszoros teremtő erővel bír. Tehát az önvizsgálatot is szeretettel végezzétek, ne haragudjatok magatokra! Saját meggyőződéseink megváltoztatása az egyik legnehezebb feladat, így igazán büszkék lehettek arra, hogy ti ezt meg tudjátok tenni.

Nézzük meg az elengedés témáját, miben is segít ez a fergeteges tisztító energia benneteket.

Kezdjük a fizikai szinttel, mit tehetünk testi egészségünkért.


Ilyenkor tél vége felé már erősen kiapadnak belső vitamintartalékaink, így nem árt, ha étkezésünkbe minél több zöldséget és gyümölcsöt csempészünk. Amennyiben úgy érzitek szükségetek van rá, akkor most akár tisztítókúrába is kezdhetsz, ami lehet lé böjt vagy egyszerűen csak gyógyteákkal végzett belső méregtelenítés. Az elengedés időszaka segíti, hogy a bennünk lerakódott méreganyagoktól és salakoktól is megszabaduljunk. Emellett most kedvező az alakalom arra is, hogy egészségkárosító szokásaiktól megszabaduljatok. Bőrötök megújulása érdekében kényeztessétek testeteket bőrradírral. A legegyszerűbb és leghatékonyabb bőrradír, ha olívaolajat összekevertek sóval és zuhanyzáskor ezzel radírozzátok végig magatokat. Ez egyidejűleg szedi le az elhalt hámréteget és táplálja bőrötöket.

Térjünk át lelkünk tisztogatására.


Kezdjük a Szűz jegyéhez tartozó analógiákkal és mivel elengedés a téma, a kevésbé kedvezőkkel. A Szűz jegyének leginkább hátráltató megnyilvánulása a kritika, az elégedetlenség és kételkedések gyártása. Mindenkiben létezik egy belső kritikus, aki folyamatosan találja meg a hibát, biztat bennünket még nagyobb teljesítményre. Eszköztára változatos, ki ki döntse el, az ő belső kritikusa milyen módszert használ.
Természetesen itt is megtalálhatók a gyermekkori minták, de azért vagyunk már felnőttek, hogy határozottan álljunk ki magunkért és utasítsuk rendre ezt a kritikus oldalt. A Telihold energiáinak jó oldala a precíz elemző képesség, így kimondottan segít feltárni mindazt, ami miatt állandóan kritizáljuk magunkat, nem vagyunk elégedettek tevékenységeinkkel.Nézzük most meg milyen önkorlátozó kritikákat fogalmazunk meg magunkkal szemben!

- Ha belső kritikusunk tökéletességre törekvő, akkor stresszelhetjük magunkat pl azzal, hogy nem szabad hibázni. Emiatt nem vállalunk kockázatot, nem próbálkozunk, hagyjuk elmenni a lehetőségeket. Takaréklángon éljük életünket, vagy meg sem próbálunk saját vágyaink felé menni. 

- Állandóan kontroll alatt tartjuk viselkedésünket, ezzel túlzottan háttérbe szorítjuk magunkat. Mint egy gyerekre, rászólunk magunkra, hogy ne hangoskodjunk, ne együnk annyit, fogjuk vissza magunkat, ne akarjunk feltűnősködni. 

- Teljesítménykényszeres belső kritikusunk mindig felcsattan, hogy dolgozzunk keményebben, mindig hasznos dologgal foglalkozzunk, különben egyszerűen lelustáz minket. Így nem tudunk megpihenni, mindig valamilyen hasznos dolgot keresünk, amitől viszont egyre fáradtabbak és kedvetlenebbek leszünk.

- Belső kritikusunk, aki lassúnak tart, állandóan siettet. Mindent gyorsan akar elvégeztetni velünk, félelmet kelt, hogy lemaradunk valamiről. Ez amellett, hogy balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat minket, nagyobb eséllyel hajt a hibázás felé, ami miatt aztán lehet megint magunkat hibáztatni. Nem beszélve arról, hogy állandó versenyhelyzetben találjuk magunkat, ami csak feszültségünket növelheti.

- Belső kritikusunk, aki önbizalmunkat rongálja, állandó kételkedést kel, hogy nekünk ez nem megy, meg sem érdemeljük a jót vagy nem tart eléggé felkészültnek. Aztán ezt űzheti magasabb szinten, lebeszélve az álmodozásról, és arra biztatva, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyd. Gondoljunk inkább egy másik mondásra ilyenkor: „Bátraké a szerencse!”

- Túlzottan szabályhoz ragaszkodó kritikusunk, mindig figyelmeztet arra, hogy első a kötelesség, fegyelemre int, és szabálybetartásra. És ha mégis felrúgnánk a szabályokat, akkor jöhet a lelkiismeret furdalást keltő kritikus, aki emlékeztet arra, mit csináltunk, fájdalmat okoztunk, megbántottuk a másik embert. Érdemes saját szabályokat felállítani (nem mások elvárása szerint) és tudatosítani magunkban, hogy az életünk irányítói mi vagyunk. Ha valaki megbotránkozik valós önmagunkon, az nem szeretettel és elfogadással tekint ránk.

- Aztán van, amikor belső kritikusunk szégyent ébreszt bennük. Kritizálhatja kinézetünket, akár csúnyának vagy gonosznak is tarthat, ami által oda juthatunk, velünk csak gond van. Emlékezz arra, hogy te egy csodálatos, egyedi lény vagy, aki létezésével hatással van a világra. De ezt csak akkor tudod átélni, ha te magad szeretettel tekintesz magadra. Nem kell, hogy mindenki szeressen, de neked magadnak kötelező magadat feltétel nélkül szeretni!

Bármelyik belső kritikusra ráismersz, vagy más típust fedezel fel, most itt az ideje, hogy búcsút mondj neki, és változtass lelkedet mérgező véleményeden önmagaddal kapcsolatban. 

- Tudatosítsátok magatokban, hogy döntéseitek, tetteitek helyesek és bűntudat nélkül tehetitek mindazt amit szeretnétek. Mindenki saját magáért felelős, önmaga fejlődésérért. Mindenki saját magához képest jó, és nem egy másik ember által meghatározott jóságnak kell megfelelnie. A hibázás pedig nem bűn, csak egy próbálkozás, ami nem járt sikerrel.

- Amennyiben úgy érzitek bátortalanok vagytok, akkor mondogassátok minél többet magatoknak: Bízom magamban, meg tudom csinálni!

- Vizsgáljátok át életetek szabályrendszerét és az elvárásokat, amit gyermekkorból hoztok, és válasszátok ki azok, amelyek korlátozzák belső szabadságotokat és feltétel nélküli önszereteteket. Engedjétek el ezen a csodás napon az összest, ami felesleges teherként nehezedik rátok. Tanuljátok meg szeretni magatokat minden elvárás nélkül, mert megérdemlitek! Akár mindennap sokszor mondogathatjátok magatoknak: 
„Mert megérdemlem!”

Vizsgáljatok meg mindent alaposan magatokban, készítsetek listát arról, amitől szabadulnátok és a tündöklő Telihold fényénél égessétek el az esti varázslatnál.


Megkönnyebbülést hozó megtisztulást kívánok mindenkinek!

Tízmilliószoros nap és Telihold varázslat 2019 február 19– Belső kritikusunk elengedése

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tedd rendbe az életed!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat