18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tízmilliószoros nap és Telihold varázslat 2019 február 19– Belső kritikusunk elengedése

Megosztás
Asztrológia

Telihold napja igazán különleges nap lesz! A délután aktivizálódó Telihold százszoros energiáját már reggeltől segíti az év első Tízmilliószoros napjának hatalmas energiája. Igazi varázslatos napnak nézünk elébe, ami az elengedésünket segíti.


A Tízmilliószoros napokon érdemes minden gondolatunkra ügyelni, mert óriási teremtőerővel hatnak vissza. 


Ajánlatos ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni másoknak és a világnak. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Azért ne feledkezzetek meg arról, hogy a mai nap az elengedésről szól, használjátok erre a megsokszorozódott energiákat.

Most nézzük meg az esti Telihold varázslatot, mire lesz szükség hozzá?

A nap folyamán írjátok meg a listát mindazokról az önkritikáról, amit belső kritikusotok sugall számotokra. Mindent vegyetek számba, legyetek őszinték magatokkal szemben! Teliholdas írásomban találtok ehhez részleteket és segítséget! Az elkészült listát égethetitek majd el a varázslat során.

A szertartás a szokásos módon fog történni.

Rakjatok ki egy fehér színű gyertyát vagy 3 mécsest magatok elé. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A gyertyák mellé rakhattok holdkövet , hegyikristályt és leopárdjáspist. 

A szertartáshoz szólíthattok segítő Angyalokat is. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig támogat benneteket, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáját magatokba fogadni, és Jeremiel Arkangyalt aki segíti az elengedést. Jeremiel segítségét már napközben is kérhetitek, hogy segítsen megvizsgálni életutatokat, és támogasson benneteket az önvizsgálatban. Segítségével megtalálhatjátok változást szolgáló utat, és vele levonhatjátok életetek tanulságait is. Akár az elkövetkező két hétben minden nap kérhetitek őt, hogy legyen segítségetekre. Energiájára való ráhangolódásban az ametiszt ásvány segíthet.Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Ha úgy érzitek készen álltok, akkor mondjátok ki hangosan:

„Csodálatos és tökéletes vagyok, akinek csakis önmagához képest kell fejlődnie azért, hogy boldog és gondtalan életet éljek! Köszönettel és hálás szívvel elengedem mindazt a kritikát amit magam felé megfogalmaztam és amivel a mindennapokban bántom magam. Mostantól úgy nézek magamra, mint a létezés csodájára és szeretettel gondolok magamra. Köszönöm, hogy itt lehetek itt és most!”

Amikor ezzel megvagytok, akkor égessétek el a listátokat. Engedjétek hogy az este fénylő és megsokszorozódott energiái körbeöleljenek benneteket eközben!Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak, legyetek büszkék arra, hogy minden önkritikátoktól meg tudtatok szabadulni, megláttátok saját értékeiteket, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtsetek magatoknak.
Az elengedés alatt érezzétek és lássátok, hogy máris egy szebb és boldogabb élet köszöntött rátok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tedd rendbe az életed!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat