18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ilyen lesz a VALENTIN napod! – Melyik csillagjegynek mit hoz a SZERELMESEK napja?

Megosztás
Szerelem

Romantikus álom dátum, vagy teljes katasztrófa? Amikor nem lep meg senki, rosszul esik, mindeközben a többség nem foglalkozik a Valentin nappal. Kíváncsi vagy, mire számíthatsz a szerelmesek napján?


Nyilas
Ahhoz, hogy a Nyilas ünnepi hangulatot teremtsen, nincsen szüksége a Valentin napra. Éppen ezért nem tervez előre semmit, alkalmazkodik ahhoz, ami éppen történik. Nem kizárt, hogy akár teljesen el is feledkezik Valentin napjáról.

Bak
Az elmúlt hetek vitái mind eltűnnek Valentin napjára! Valentin napja tökéletes számára, hogy egyensúlyt teremtsen párkapcsolatában. A szingli Bak jegy szülöttei szívesen töltik ezt a napot barátaikkal. Ő nem az a típus, aki csak azért is elmegy ezen a napon bulizni, hátra belebotlik a nagy szerelembe.

Vízöntő
Nem számít milyen nap vagy alkalom van, ő sosem volt a hagyományok rabja.
De Valentin napján kezébe veszi az irányítás pálcáját, és nekiáll tervezni. Ezt jól is teszi, mert párja nagy valószínűséggel szintén készülni fog. A szingli Vízöntők ezen a napon kicsattanóan jó hangulatban lesznek, éppen ezért érdemes tervükbe egy bulizást is betervezniük. Mert ez most RENDKÍVÜLI is lehet!

Halak
A Halak igazi romantikus. Éppen ezért komolyan veszi a Valentin napot. Ez nagyon aranyos, és párja kifejezetten értékeli is, ráadásul számíthat rá, hogy viszonzásul ő is hasonló kedvességben, figyelemben részesül majd.
Az egyedülálló Halak számára ez a nap szinte nem is létezik, végül is nem Karácsonyról van szó. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat