18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szerelem – Ennek az 5 CSILLAGJEGYNEK lehet a FEBRUÁR a szerelem hónapja!

Megosztás
Szerelem

2019 februárban különlegesen szerencsés csillagjegynek mondhatja magát 5 csillagjegy is! Náluk ugyanis minden eddiginél nagyobb az esélye, hogy a szerelem rájuk találjon!


Február 3-án a Vénusz bolygó hatása csökkenni kezd, és a Bak jegyébe fordul, ez azt jelenti, hogy a kapcsolatok stabilabbá válnak, a partnerek hűsége növekszik, és ennek hatására a szerelmek is kedvezőbben alakulnak.
Általánosságban elmondható, hogy ez a kedvező bolygóállás és az általuk kiváltott hatás nem csak a párkapcsolatokra van kedvező hatással, hanem a családi és baráti viszonyokra is.
A kapcsolatok elmélyülnek, bensőségesebbek lesznek.

A Vénusz jegyéből a Bakra váltva különös előnyben részesülnek egyes csillagjegyek! Ezek a csillagjegyek a következők!

5 ilyen is van!

1) Bak
2) Szűz
3) Bika
4) Rák 

A Vénusz bolygó erős hatást gyakorol a vágyakra, ami azt jelenti, hogy kedvező energiák érvényesülnek a flörtölésre, ismerkedésre, már meglévő kapcsolatok elmélyítésére.
Szintén általánosságban elmondható, hogy a baráti, családi, de még az üzleti élet kapcsolataira is pozitív hatást gyakorol ez a különleges csillagászati jelenség.

Tehát tévedés, ha azt gondoljuk, hogy a Vénusz bolygó csak a szerelemben érvényesíti pozitív hatásait!
Hatást gyakorol a pénzügyekre is!

Van még egy csillagjegy, amelyikre rámosolyoghat a szerelem!

Az 5-ik csillagjegy!

Lapozz tovább és olvasd el! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat