18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. február 4. különleges Vízöntő Újhold – Otthonunk tavasz előtti megújítása

Megosztás
Asztrológia

Az év második Újholdja a Vízöntő jegyében köszönt ránk, és hozzá méltóan különleges energiákkal ajándékoz meg bennünket. Ezen a napon százszoros energiák támogatását élvezhetjük, de mindemellett más különlegességet is tartogat számunkra.


Amikor a vízöntős szimbólumokra gondolunk, azonnal eszünkbe jut a megújulás, a változások, a megszokott napi rutin, környezet átalakítása. 


Ez a megújulás most otthonunk területére irányul, itt kell megtennünk a halogatott lépéseket. Az Újhold késő este, 22 óra 4 perckor, éri el a csúcsát, de ugyanezen a napon a Vénusz bolygó is jegyet vált, átlép a Bak jegyébe. Ez komolyságot, kötelességtudatot és kitartást visz kapcsolatainkba, anyagi ügyeinkbe és egyáltalán a fizikai biztonságteremtésünkbe. 

Újhold napja előtt két hatás is segít bennünket, hogy az új kezdetek kapuján tehermentesen léphessünk be (Nyilas Vénusz trigon Uránusz, Vízöntő Merkúr szextil Jupiter) Mindkét hatás támogatja és segíti a változásokat, így a helyzet olyanná válik, mint egy feladatra való rákészülés, aminek segítségével másnap teljes erőbedobással vethetjük bele magunkat a megvalósításba. Ráadásul az Újholdas teremtő időszak működését, maga a nagy szerencse bolygója (Jupiter) támogatja. Így sorsikus segítségnek is részese lehetünk, ha bátran belevágunk terveinkbe.


Mivel ez egy különleges nap, ezért az Újhold tetőzésének pillanatában a leghatékonyabb a varázslat. Azonban ne csüggedjetek el, ha nem tudtok olyan későig fennmaradni. Elalvás előtt akár kérjétek az Angyalok segítségét a változásokhoz. Vagy egyszerűen csak aludjatok el úgy, hogy a változást vizualizáljátok, és minél jobban beleélitek magatokat megújult életetekbe.

Milyen témákban segít a februári Újhold energiája?
Aki olvasta a februári horoszkópot, az tudja, hogy az év második hónapja a kettes számhoz híven egyfajta dualitást, kettősséget képvisel, mivel két életterületünkre is hatással van. Azt érezhetjük, hogy minden mozgásba lendül, ugyanakkor még nem biztos, hogy elég erősnek érezzük magunkat az egészhez. Ne engedjétek, hogy az energiák rángassanak benneteket, inkább tudatosan figyeljetek oda, hogy a változások és a megnyugvást hozó bekuckózás az otthonban, egyensúlyban legyen. Ehhez nyújt segítséget a mostani Újhold, hogy a változások mindenki harmóniáját biztosítsa, ha követjük útmutatását.Kezdjük a kapcsolatokkal. 
Az energiák támogatnak abban, hogy családi kapcsolatainkat úgy alakítsuk át, hogy abban több szabadságot kapjunk, és bátran kimondjuk, amit gondolunk, amit szeretnénk. A saját függetlenségünk megélése kimondottan jó hatással lehet párkapcsolatunkra, gyermekünkkel való kapcsolatunkra, felfrissítheti, megújíthatja azt. Így azt javaslom, ha problémát éreztek családtagjaitokkal kapcsolatban, akkor gondolkodjatok el azon, hogyan tudnátok úgy változtatni, hogy az mindannyiótoknak jó legyen. A legtöbb konfliktust az okozza, hogy nem adunk hangot a problémáknak, rágódunk rajta, ahelyett, hogy tisztáznánk azt. Ragaszkodunk a régi jól bevált módszerekhez, holott ezek már elavultak, vagy tanult mintákon alapulnak, amiről nem is tudjuk, honnan jön belőlünk.

Folytassuk az otthonnal. 

Minden változás támogatott, amivel a harmóniát, az egyensúlyt erősítitek. Most ne egyedüli igényekre gondoljatok, hanem olyanokra, ami családotokban mindenki számára ideális. Természetesen ehhez szükség lehet némi kompromisszumra, de ez nem azt jelenti, hogy valamelyikőtöknek a másik elvárása szerint kellene dönteni. 

A közös átalakítás legyen különleges, felfrissülést hozó mindenki számára. 

Ha csak annyit tesztek, hogy levegősebbé teszitek otthonotokat, már az is szívderítő, és a család számára is megújulást hozó lesz.
Tehát ha lakásfelújítást, lakásszépítést, energia kiegyensúlyozást (pl. feng-shui) terveztetek, akkor most itt az ideje, hogy lépjetek. Minden számításba jöhet, amit eddig bolondságnak gondoltatok, ami teljesen felborítja a megszokott rendet.

Ugyanígy támogatott a költözés, az új otthon teremtése magunk vagy családunk számára.
Szintén könnyebben megvalósulhat most az otthoni munka terve, tehát ha ezen a területen terveztetek változást, akkor most itt az ideje megtenni azt.Mivel a február a mulatságok hónapja is, így érdemes az energiáknak ezt a megnyilvánulását is kihasználni, otthoni mulatságokat, családi/baráti bulikat rendezni, de mindezt különleges módon. Tehát nem a házi gazda szakad bele a főzésbe, sütésbe, hanem érdemes előre egyeztetni ki mivel járul hozzá a mulatsághoz. Legyen ez egy közös buli, aminek a munka részéből is mindenki kiveszi a magáét.

Az Újhold energiája ellen dolgozó erők.
Az egyik visszahúzó erő az, ha nem mertek változtatni, inkább lemondotok saját akaratotokról, az élet élvezetéről, és nem indultok el vágyaitok felé.

A másik visszahúzó erőt a Mars és a Plútó bolygó feszült fényszöge okozza. A Plútó analógiája a tudattalan meggyőződések világa, a túlzott ragaszkodások, függőségek, a hatalom/irányítás vágya. Az energia nem kedvez a harmóniának, hiszen valaki elnyomva, háttérbe szorítva érezheti magát miatta, ami könnyen hatalmi villongásokhoz, konfliktusokhoz vezethet.A két energia a tudattalan meggyőződéseinkre és a félelmeinkre alapoz, tehát ha ezen változtatunk, figyelünk a jelekre, akkor az Újhold támogatását maximálisan élvezhetjük.


Csodás felfrissülést hozó Újholdat kívánok mindenkinek!

2019. február 4. Újhold varázslat – Varázsfelhőben szárnyaló vágyaink


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Gyors tanácsra van szükséged?

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat