18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019- február havi horoszkóp – Kiugró változások hónapja

Megosztás
Asztrológia

Az év 2. hónapja, és a kettes számhoz hűen némi dualitást érezhetünk a hónap energiájában is. Ekkor van farsang és a legtöbb bál, ugyanakkor a fizikai megtisztulásról is szól, hiszen február 14-én kezdődik a 40 napos nagyböjt húsvétig. Neked mit HOZ ez az időszak?

Február 14-én, a szerelmesek napján lép a Mars bolygó a Bika jegyébe. A nap nehézsége, hogy érzelmi ügyek megbeszélésére, romantikára nem túl alkalmas. Amennyiben ünneplitek a napot, akkor inkább keressetek olyan élményt ami a testeteknek jó. Menjetek el vacsorázni, vagy egy masszázsra, vagy aki megteheti egy wellnessre. 
A Bika jegyébe lépő Mars most segít bennünket, hogy a túlzottan pezsgő energiákat kissé megfékezze. Kapcsolati ügyekben is a megfontoltság lesz inkább a jellemző, hiszen mindkét libidóbolygó (Mars, Vénusz) immáron már földies, gyakorlatias jegyben jár. Február 17-e már kissé romantikusabbnak, érzelmesebbnek ígérkezik, tulajdonképpen én áttenném erre a napra a Valentin napot. Hétvége lévén praktikusabb is lenne. A nap energiája kimondottan kedvez a kreativitásnak, a művészeteknek és annak, hogy szívetek vágya szerint teljen a napotok. Nincs más dolgotok mint pihenni és töltődni.Február 18-án 23 óra 52 perckor a Nap a Halak jegyébe érkezik.
Ettől a naptól kezdve a halakos és földies energiák viszik a prímet, így kissé energiahiányosabbnak, álmodozóbbnak érezhetjük magunkat. Erősebben érezhetjük a visszavonulás, befelé fordulás igényét is, így jó ha tudatosan több időt töltünk töltekezéssel, pihenéssel. A tavaszi energiák érkezéséig érdemes tisztító hatású gyógyteákat inni, vitaminokat szedni és mozogni. 
A Halak jegye tisztánlátásunkat, összpontosításunkat nehezítheti, az érzelmek is túltenghetnek bennünk, így ne feledkezzetek el a rendszeres földelésről. Menjetek a természetbe, pihenjetek, jógázzatok! Ezen a napon azonban nem lesz erre szükség, mert két másik hatás segít abban, hogy valóban pihenjünk, és ne korlátozzuk harmóniánkat.Február 19-én lesz Szűz Telihold, amivel elkezdődik az elengedés időszaka. Ez most jó segítség annak, aki böjtöl, de mindenkinek, aki egészségéért tenni szeretne. Az elengedés témaköre most az egészségkárosító szokásaink elengedése körül forog.
Ugyanezen a napon az intuíciótok nagyon jól működik, ezért figyeljetek a testetekre, és ha megtehetitek akkor használjatok valamilyen gyógyító energiát. Az is jó, ha egyszerűen kéritek az angyali gyógyítást. Most velünk vannak és az esti varázslatnál is segítőnkké szegődnek.Február 20-a egy igazán kedvező nap, mert ki tudjuk használni az intuitív oldalunkat, ugyanakkor a racionálist is. Most azon gondolkodjatok, milyen gyakorlati lépéseket kell megtennetek, hogy elérjétek céljaitokat. Mivel fogyó hold van, így főleg azzal foglalkozzatok, amin változtatni kell. Február 22-én késő este jó híre, hogy a spirituális érzékenység,és ezzel együtt intuíciónk is növekszik, így meditációra, vizualizációra remek az este. Azonban igen rosszkedvűvé válhatunk, ha nem adunk hangot vágyainknak, belső vívódásunknak. Amennyiben egyedül vagytok, kezdjétek el dicsérni magatok, és biztatni. Február 23-án nem mondhatni, hogy kellemes hatások dolgoznak ezen a napon. A Plútó két fronton is ügyködik, amiből egyik a saját harmóniánk, kapcsolataink, anyagi dolgaink, a másik pedig a gondolataink. De nézzük a jó oldalt. A Plútóról tudjuk, hogy szenvedéllyel tölt fel mindent, így lássatok neki nagy szenvedéllyel saját harmóniátok helyreállításának! Irányítsátok gondolataitokat a szépre, jóra, vizualizáljátok saját boldog életeteket, azt ahogyan élni szeretnétek, és máris jobb kedvetek lesz. Február 28-a ismét egy igazán jó nap, hogy tervszerűen haladjatok a dolgaitokkal. Főleg olyan tevékenységekben tudtok előre lépni, ami saját biztonságérzetek szempontjából is fontos. Amennyiben pihenő napot terveztek, úgy kényeztessétek magatokat fizikailag minden jóval.

Ahogy már az elején írtam a február egyfajta egyensúlyteremtés, és hitünk erősítésének próbája lehet, ami segítség ahhoz, hogy belső harmónia állapotában éljük meg újjászületésünket a természet tavaszi újjászületésével.


Mindenkinek csodás februárt kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tavaszi női elvonulás az egyensúlyteremtés jegyében 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek