18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így teszed magad SZERENCSÉTLENNÉ és boldogtalanná – Tudat alatt!

Megosztás
Női lélek

Még, ha a következő dolgok pozitívnak is tűnnek, hosszú távon, tudat alatt boldogtalanná és szerencsétlenné tehetnek. Többsége olyan, amire nem is gondolnál!


Azt gondolhatnánk, hogy a pozitív dolgok, élmények boldoggá tesznek, pedig nem feltétlenül van így!
Most mutatunk pár dolgot, melyek tudat alatt tesznek boldogtalanná.

Csak a pozitív dolgokra koncentrálni
A pozitív gondolkodás jó, ez nem kérdés!
Minden pszichológus ezt vallja.
Viszont nagyon fontos, hogy a negatív dolgokat is érzékeljük, elfogadjuk.
Minden negatív dolognak is van valamilyen pozitív hatása, és néha fontos, hogy a rossz élmények után érjen minket a pozitív. Így lehet viszonyítási alapunk. Tehát, ha valami nem megy elsőre, akkor érdemes visszatérni hozzá, foglalkozni vele.

Csak időt töltünk barátainkkal
A barátok fontosak, de kérdés, milyen mélységig jut el a barátság. Csak programokon veszünk részt közösen, vagy olyan barátunk is van, akivel jó és rossz témákról is tudunk őszintén beszélgetni…
Fontos kérdés még, hogy saját magunkkal mennyire vagyunk jó barátságban! Mennyire tudjuk elfogadni magunkat.
A barátság továbbá fontos még olyan szempontból is, miszerint szükséges, hogy külső jó visszajelzést kaphassunk magunkról olyan emberektől is, akik közel állnak hozzánk. Szükséges lenne, hogy saját értékeinkről, képességeinkről reális és tiszta képünk legyen. Ez nagyon sokaknál mutat torz képet.

Napi hírek olvasása
Jó tisztában enni a napi események alakulásával, azonban könnye tudunk tudat alatt főként a rossz dolgokra koncentrálni. A rossz üzenettel bíró tartalmak rögzülnek agyunkban, és hamar elrontják kedvünket.
Erre ma már remek applikációk léteznek hírportálokon, ahol ha bekapcsoljuk az értesítések kérése funkciót, akkor csak azokról az eseményekről kapunk értesítést, melyek valóban hír értékűek.
Nem jó, ha folyamatosan nyitva van előttünk valamilyen hírportál.

Ízek világa

Lapozz tovább és olvasd el!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat