18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

pH tapasz újdonság – Biztosan a megfelelő készítményeket használod?

Megosztás
Szépség

Igazi újítás lehet a piacon nemsokára megjelenő a La Roche-Posay és Apple új generációs fejlesztése. Új korszak kezdődhet a bőrápolásban! Mely pH érték lenne a normális?


Még a legkisebb kémiai változás is látványos, nem mindig pozitív elváltozást eredményezhet például az arcon, ahol a bőr nagyon érzékeny.

Ezért nem mindegy milyen kozmetikai termékeket használunk.

A pH érték pontos meghatározása elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

A sav-bázis egyensúly számtalan bőrprobléma okozója lehet, amiről csak kevesen tudnak.

Az sem jó, ha a pH érték túl magas, és az sem, ha túl alacsony. Ehhez mérten kell azonban a megfelelő ápoló készítményeket kiválasztani, ami ma még szinte lehetetlen.

A a La Roche-Posay és Apple közös fejlesztésében azonban egy olyan új termék kerülhet hamarosan a piacra, ami ugyan elektromos alapon működik, de ~15 percen belül képes lesz kimutatni az adott terület pH értékét.

Amint tisztában lehetünk majd bőrünk sav-bázis egyensúlyával, sokkal hatékonyabban tudunk majd terméket, kezelést választani magunknak.
Az, hogy mennyire kecsegtetők a kilátások az új termékkel kapcsolatban, elárulja Dr. Tim Golüke müncheni bőrgyógyász.

Ehhez azonban érdemes megtudni, mit is jelent a bőr pH értéke, miről árulkodik, hogyan lehet az értékekből tájékozódni!
A pH érték nagyon fontos útmutatója az alkalmazott kozmetikai termékek, bőrkezelések területén.

Amikor nem a megfelelő készítményt használjuk bőrünk pH értéknek megfelelően (sav-bázis), az egyensúly felborulhat, ami bőr irritációhoz, pattanásos bőrhöz, kiszáradt bőrhöz, egyéb bőrproblémákhoz vezethet.
Milyen pH érték számít normálisnak?
Az érték számítása 0 sav (bázis) és 14 (bázis) között történik.

A normális pH érték 4,1 és 5,8 között lenne optimális.


A pH érték hatással van a faggyútermelésre, verejtékmirigyekre.
A pH normál értékét befolyásolhatja betegség, mint például az ekcéma, ami teljesen megváltoztatja a bőr szerkezetét.

Hogyan működik majd a pH tapasz?

A tapaszt előre láthatóan az alkar belsejére kell majd felragasztani, várni körülbelül 15 percet. Ennyi idő alatt a termék érzékeli a pórusokat, és a bennük keletkező verejtéket, és kiértékeli az adatokat.
Jelenleg a tapasz vizsgálati, teszt fázisban van van, de idén már a bőrgyógyászok tesztelhetik, és ezután kerülhet piacra az a termék, ami otthoni használatra is alkalmas lesz.


Hogyan javítható a bőrápolás minősége pH értékhez igazítva?
Amennyiben a pH értéket pontosan meg tudjuk határozni, számos bőrprobléma lesz egyszerűen kezelhető.

Különösen fontos lenne a pH érték pontos meghatározása azoknak a kozmetikai termékeknek a használatakor, melyeket napi rendszerességgel, akár naponta többször is használunk.
Arckrém, tusfürdő, szappan, sminklemosó…

Bőrkiszáradás, zsíros bőr, pattanásos bőr, ekcéma, rozacea kezelése, mind mind sokkal egyszerűbb lesz, amikor a valós pH értékhez igazítva tudjuk a készítményeket használni.

Ugyanis ma szinte mindenki a számára nem megfelelő pH értékű készítményeket használja, mert jelenleg csak érzésünk van, de konkrét adatunk nincsen.

Sok eseteben csak a szerencsén múlik és a kevésbé érzékeny bőrtípusnak köszönhető, hogy vannak, akik szinte bármilyen készítményt használhatnak, nem okoz náluk bőrproblémát. Ugyan ez nem mondható el azok esetében, akik már tudják, hogy érzékeny vagy extrán érzékeny bőrtípushoz tartoznak.

A helytelenül megválasztott kozmetikai készítmények hosszútávon okozhatnak bőrproblémát. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek