18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. január 21. Oroszlán Telihold – Önkorlátozás elengedése

Megosztás
Asztrológia

A január végi Telihold lelkünk felszabadításában nyújt segítő kezet. A Telihold mindig a fellélegzésünket segíti, ha átadjuk magunkat az általa közvetített energiának és az azt követő két hétben is tudatosan munkálkodunk rajta, hogy ne korlátozzuk magunkat a szívünk szerinti életben.


A mostani elengedős időszak szeretne segítséget nyújtani, hogy a változások közepette is önmagunk maradjunk, és megtartsuk az egyensúlyt az életünkben. 

Tudatosságotoknak köszönhetően, már biztosan sok mindent megváltoztattatok, de most itt az ideje, hogy átgondoljátok, mindeközben nem vállaltatok fel ismét túlzott terheket, amivel korlátozzátok saját testi-lelki-érzelmi jóléteteket, amitől egyre idegesebbé és feszültebbé váltatok? 

Amitől egyre fáradtabbnak érzitek magatokat és tudjátok, hogy valamit tenni kellene, újabb változásokat indítva, de féltek mások véleményétől, ezért inkább igyekeztek folytatni a megkezdett utat. A változásoknak nem kell fájnia, nem kell, hogy küzdést hozzon. A változástól egyre könnyedebbnek és felszabadultabbnak kell éreznetek magatokat. Azt kell átélnetek, hogy bátran lehettek önmagatok, élvezhetitek a mindennapokat és ebben nem befolyásol az, hogy vajon más mit szól ehhez. 


Lehet, hogy eddig...

Lehet, hogy eddig fel sem ismertétek a problémát, hiszen elégedettek voltatok azzal, hogy változtattatok, és nem értitek miért nem lett könnyebb minden. Az új lehetőség megvalósításánál viszont bekapcsolhatott a mélyen megbúvó minta, amit gyermekkorotokban láttatok vagy tapasztaltatok. 

Vagy épp egy generációs minta kapcsolt be, ami már jó néhány generáción keresztül működik, mindaddig míg valaki rá nem ismer és nem változtat ezen.
Tehát most a feladat, hogy először is dicsérjétek meg magatokat, hogy tudatosságotoknak köszönhetően a változás útjára léptetek. 

Gondold át

Aztán gondoljátok át, hogy ezen az úton milyen terhek rakódtak rátok, amikkel már megint az önkorlátozásodat erősíted. 
Aztán gondoljátok át azt is, hogy mi a hasznotok ezekből a korlátozásokból? 
Mit nem tesztek meg magatokért időhiányra hivatkozva? 
Miért ragaszkodtok a terhekhez, milyen meggyőződések csatlakoznak ehhez? 
Pl. elhiszitek, hogy értékesek vagytok? 
Hogy a tudásotokat, szakértelmeteket fizetik meg a munkátokban és nem azt ha éjjel nappal dolgozol? 
Párkapcsolatban elhiszitek, hogy nem kell összetörnötök magatokat azért, hogy a másik ember szeretetét megtartsátok? 
Miért nem gondoljátok, hogy saját értéketek vonzotta hozzátok a párotokat és nem kell bizonyítanotok azért, hogy ez így maradjon?


Minden önkorlátozásunknak csakis az az oka, hogy nem bízunk magunkban, vagy belénk nevelték a kételkedést, a másoknak való megfelelést, vagy mi magunk választottuk azt, hogy az elvárások és mások mintáinak útját járjuk, mert azt biztonságosnak véljük. A változáshoz viszont az ösztönös megvalósító mintáinkat sem árt változtatni, hiszen a régi sémák a múlthoz kötnek, és akadályozzák a tovább lépésünket.A generációs mintákhoz szinte már babaként gyűjtjük az ezzel kapcsolatos impulzusokat, amelyek majd alakítják saját életünket. Ezek megváltoztathatók, ha úgy érzitek szívetek szerint ti mást szeretnétek, mástól éreznétek jól magatokat. A szívetek a legjobb jelzőrendszeretek, hiszen azonnal jelzi, ha egy helyzet boldogtalanná tesz. A boldogtalanság nem elfogadható állapot, földi létünkben nem kellene megjelennie. A boldogság a cél, ami meg is valósul, ha rátaláltok az igaz értékekre és lelketek útjára. A Telihold témája testi szinten is jelezhet, könnyedebb változatban görcsökben, vírusokban és akár hirtelen gyomorproblémákban is. Komolyabb esetekben okozhat erős szívdobogást, erősítheti a szívritmus zavart.

A befelé figyelés mellett hasznos, ha gondolkodásotokon is változtattok, főleg önmagatokkal kapcsolatos reagálásaitokon. Engedjétek el a kritikusságot magatokkal és másokkal szemben is. Az önkritikával egyfelől lelkileg nyomorgatjátok magatokat, másfelől az önkorlátozást is erősíthetitek. Mások kritizálása egy önbecsapás, hiszen attól, hogy az ő gyenge pontjaira mutatunk saját értékünket akarjuk növelni. Nincs erre szükség, ha önbizalmatok erős. Újraprogramozhatjátok gondolati mintáitokat, lelkesedéssel tölthetitek fel elméteket, az időszak támogatását élvezhetitek ebben. Az egyéni felelősségvállalás igénye egyre erősebben megmutatkozik, fogadjátok el, hogy a ti felelősségetek az, hogyan alakul életetek, tehát meg is tudjátok változtatni, boldogabbá tudjátok tenni. Az önkorlátozás helyett inkább válasszátok a tudatos felelősségvállalást, azt hogy bűnbak keresés helyett, saját magatokban keresitek meg a megoldást. Amint így döntötök, kihasználhatjátok azt a sorsikus segítséget, ami a határozott lépéshez megadja az optimizmust és a tüzet. Ugyanez igaz a halogató önsajnálattal kapcsolatban is, amivel magatokba roskadva üldögélhettek, bizonygatva, hogy nektek csak ez jutott. Lépjetek határozottan, keressétek az élet napos oldalát és az egész életetek fényárban úszik majd.

Telihold napja mindig varázslatos, mert százszoros segítő energiát kapunk, így ne feledkezzetek meg az esti varázslatról, az elengedés szertatásról!

Mindenkinek csodás megtisztulást hozó Teliholdat kívánok!

2019. január 21. Telihold varázslat – Gyógyulás a Kristálytemplomban

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tavaszi női elvonulás a belső egyensúlyért!
Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat