18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. január 21. Telihold varázslat – Gyógyulás a Kristálytemplomban

Megosztás
Asztrológia

Telihold napján, ahogy azt már megszokhattuk, százszoros energiák támogatását élvezhetjük. Ez nem az új kezdetek időszaka, hanem a számvetésre, elengedésre alkalmas idő.


A mostani Telihold témája az önkorlátozások elengedése, amivel mind saját önmegvalósításunkat, mind saját belső értékeinknek megmutatását akadályozzuk. A részleteket elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban.

A százszoros segítő energiák Telihold napján aktívak, ezért a szertartást legjobb Telihold estéjén elvégezni. 
Készüljetek fel a varázslatra!
Mivel Telihold napján a Hold a büszke és fényességes Oroszlán jegyében jár, ezért most fogadjuk segítőnknek a fényt is. 

Készítsetek elő 7 db mécsest és rakjátok le körbe. Középre helyezzetek egy gyertyát, aminek tüze egyesíteni fogja a mécsesek energiáját, és ezzel az egyesített energiával gyújtsátok majd meg a leveleteket. 


A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A saját kis „oltárotokra”rakhattok holdkövet és hegyikristályt is, ami szintén támogatja az elengedést.
Gyújtsátok meg a mécseseket, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. 

Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.


Ahogy így elcsendesedve, befelé figyelve ültök, gondolatban szólítsátok Őrangyalotokat, és kérjétek meg, hogy a szertartáshoz hívjanak angyali segítőket, olyanokat, akik legjobb segítőitek lehetnek az esti varázslatnál.
Lásd, ahogy az angyali segítők megérkeznek, szeretettel köszöntenek, és kézen fogva elvezetnek egy csodálatos égi hintóhoz. 

Amint beszállsz, máris emelkedni kezd az égi jármű és meg sem áll, míg el nem visz egy csodálatos Kristálytemplomhoz, ami az angyali gyógyítás temploma. Amint megáll az égi hintó, az Angyalokkal együtt kiszállsz és elindulsz a Kristálytemplom ajtaja felé. 

Ahogy odaérsz máris nyílik az ajtó és egy csodálatos fehér fényben tündöklő teremben találod magad. A teremben rengeteg arany fényben tündöklő Angyal vár rád, akik szeretettel fogadnak téged. 

Körbevesznek és arra kérnek, hogy adj engedélyt számukra, hogy megtisztítsanak testi-lelki és szellemi szinten. Add át magad a gyógyító energiáknak, engedd el az elvárásaidat és ellenállásodat. Csak hagyd, hogy az angyali gyógyító energia átjárja minden porcikádat, és megszabadítson minden önkorlátozásodtól, kételkedésedtől, megfelelési vágyadtól és az összehasonlításból eredő önbizalomhiánytól. Érezd, ahogy a gyógyításnak köszönhetően egyre energikusabbá válsz, ahogy belső tüzed lángra kapva mindenre képesnek érzed magadat. Az 


Angyalok befejezik megtisztulásodban való segédkezést és megkérnek tarts velük a Kristálytemplom vízeséséhez. Ez a vízesés a feltétel nélküli szeretet vízesése, aki megfürdik benne, az eggyé válik az energiájával. Ne habozz hát, lépj a vízesés alá, és hagyd, hogy a vízcseppek bőrödön keresztül átjárják fizikai testedet, aurádat. Állj ott addig amíg úgy érzed szükséged van rá.
Amikor készen állsz a visszaútra, köszönd meg Angyalaidnak megtisztulásodat, és indulj vissza a jelenbe. Száll be a csodás égi hintóba, és érkezz vissza a most-ba.
Köszönd meg kísérő angyalaidnak is a támogatásukat, és azt a csodás élményt, amit a Kristálytemplomban átélhettél. Ha úgy érzed készen állsz, nyisd ki a szemed, mondj köszönetet jelen életedért, és ebben a szeretet fényében tündöklő pillanatban égesd el a jelenben is mindazt az önkorlátozó meggyőződést, önkritikát, amivel eddig akadályoztad saját boldogságodat. Tudd, hogy bármikor hívhatsz angyali segítőket, és bármikor ellátogathatsz a Kristálytemplomba, ha úgy érzed, szükséged van az angyali gyógyító kör energiájára. A templom ajtaja mindig nyitva áll előtted, csak kérned kell, és máris ott lehetsz.


Csodás, fénnyel teli elengedést kívánok Mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek