18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a férfi csillagjegyek tesznek leggyorsabban házassági ajánlatot!

Megosztás
Szerelem

Nem lehet elég gyors, mások elhamarkodottnak tartják. A lánykérés komoly dolog! A következő férfi csillagjegyek azonban nem hezitálnak megtenni ezt a lépést, ráadásul elég gyorsan.


Van, aki alig várja, hogy megkérjék a kezét, és vannak, akik például egyáltalán nem szeretnének férjhez menni.
Mindenki más!
De az élet ettől szép.

Azok örülhetnek most, akik szeretnék, ha párjuk mihamarabb megkérné a kezüket, és még a következő listában is szerepelnek.
A csillagjegyek árulkodnak, és mint ilyen, vannak férfi csillagjegyek, akik nem hezitálnak a kiválasztott nő kezének a megkérésével.

3 férfi csillagjegy, akik viszonylag hamar leteszik voksukat a házasság mellet, amikor megtalálták az igazit.


Szűz
A Szűz csillagjegyben született férfiak ahhoz a típushoz tartoznak, akik szeretik a biztonságot egy kapcsolatban, és azt is, ha rendezettek a viszonyok.
Amikor megtalálta azt a nőt, aki számára az igazi, nem habozik feltenni a kérdést! „Hozzám jössz feleségül?”


Halak
A Halak férfi türelmetlen típus, és titokban mindig is esküvőjéről álmodozik, már, ha egy férfiról lehet ilyet mondani. A házasság száméra azonban egy logikus következmény, ami a rengeteg együtt megélt élmények egyike. Azonban érdemes tudni, hogy a Halak házassága nem feltétlenül garantálja az élethosszig tartó házasságot. 

Van még egy csillagjegy! Lapozz tovább! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat