18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A teremtő potenciálok mozgásba hozása - Változtasd meg saját sorsodat!

Megosztás
Életmód

A teremtett univerzumokban valamennyi lényt születésnél fogva megillet a teremtőerő. A teremtő energia kiapadhatatlan áramlása minden élő számára határtalan csodákat rejt és kínál. Az ember is képes megváltoztatni, újrateremteni, fejleszteni, kiteljesíteni, megvalósítani önmagát, befolyásolni környezetét és uralni sorsát.


Jelenlegi körülményeinket múltbeli gondolkodásmódunkkal alkottuk, jövőnk pedig olyan lesz, amilyenné a gondolataink segítségével MOST formáljuk.


Az elültetett gondolatokból tettek fakadnak, a tettekből pedig megszokások. A megszokások magjából szárba szökken jellemed. Jellemed beérleli sorsod. 
Egyedül rajtad áll, hogy mit aratsz!
Minden kiejtett szó a beszélő teremtő potenciáljának megfelelő hatalommal rendelkezik. 
Ahogy egyre jobban megismerjük és teremtő-lendületben tartjuk erőinket, úgy fedezzük majd fel, hogy kimondott szavaink, mantra-mondataink, megerősítéseink valósággá válnak.

Valamennyi emberi lény olyan teremtő potenciállal bír, amellyel képes megvalósítani legdédelgetettebb vágyait, valóra váltani legnagyobb és legnemesebb álmait.

Egy törvény van!
Egy törvény van. 

Mindent és mindenkit ugyanez a törvény irányít. Ha megértjük ezt, és együttműködünk vele, bármit kérhetünk, mert kéréseink szinte azonnal teljesülnek. 

Saját sorsod irányítása
Ha irányítani akarjuk az életünket, irányítanunk kell a hozzáállásunkat! 
Ha meg akarunk változtatni valamit, meg kell változtatnunk az elménket! 
Ezentúl arra használjuk a szavakat, hogy túlnőjenek a nyelven, arra használjuk a gondolatokat, hogy túlnőjenek a gondolkodáson, arra használjuk az imát, hogy személyes létezésünk korlátain túl rámutasson az igazságra.

Alázatosság, fogékonyság, nyitottság, hit visz előre a gondolkodás, a teljessé válás új útján. Nálunk van a hata-lom. Ha meg akarjuk változtatni a világot, kezdjük önmagunkkal! 
Tanuljuk meg sorsunk leckéjét, mielőtt váltunk, mielőtt megpróbáljuk megváltoztatni azt!

Késmárki László

Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.

Önfejlesztő kéztartások


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek