18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Frizurák, melyeket a férfiak titkon KI NEM ÁLLHATNAK

Megosztás
Szépség

Gyors konty, csak úgy összekötjük hajunkat és már indulhatunk is. De tudtuk, hogy vannak frizurák, melyeket a férfiak többsége ki nem állhat?


Ki tudja mi jár a férfiak fejében?

Copf, konty, lófarok, fonat, rövid fazon, a lista véget nem ér, annyi lehetőség van, melyek közül a nők válogathatnak. 

A legtöbb nő azonban egy bizonyos stílust követ, akár évekig hű is marad hozzá.
Belegondoltunk-e már abba, hogy vajon partnerünk szereti-e ezt a frizurát?

A Beauty Riot (USA) 50 informatív férfi véleményét kérte ki, mely frizurákat kedvelik leginkább és melyek azokat, amelyeket ki nem állhatnak.

Lehetséges, hogy párunk titokban egyet is ért majd ezzel a tanulmánnyal.

Undone-Look

A könnyen elkészíthető frizura az első, amit a férfiak nem kedvelnek. Ilyen például a száraz samponnal megmosott haj, amit csak megrázunk, és készen is van. A kócos fazonok szintén ebbe a körbe tartoznak.

Pixie-Cut

Rövid és felnyírt. Nagyon sok nő szereti ez a frizura fazont, hiszen könnyen formálható, azonban a férfiaknál ennek a fazonnal a népszerűsége nagyon alacsony. A férfiak többsége inkább a hosszabb fazont kedveli.

Half bun

Ez nem más, mint a fél konty. Azonban hiába kedvelt a nők többségénél, ez az egyik frizura típus, amit a férfiak ki nem állhatnak. Számukra úgy tűnik, mintha nem sikerült volna a kontyot befejezni. A nő belekezdett a nélkül, hogy tudta volna, milyen frizurát is szeretne kihozni belőle.

Szoros copf vagy lófarok

A nők úgy gondolják, hogy a szorosra készített copf előnyös, hiszen nem takarja az arcot, elegáns kinézetet kölcsönöz. A férfiak azonban koránt sem találják ennyire kreatívnak. Ezen kívül a szorosra kötött lófarokhoz vagy copfhoz kifejezetten rideg megjelenést társítanak. Ugyan ezt a benyomást kelti a férfiak többségében a szorosra készített fonat is.

Szoros konty

A szorosra készített konty szintén nem a férfiak kedvence a felmérés szerint. Túl feszesnek ítélik, és ezzel együtt számukra a nő túl komolynak, kimértnek hat. Mindazonáltal van még egy érzés a szorosra készített konttyal kapcsolatban a férfiaknak. Ez pedig nem más, mint, hogy nem szabad a nőt megérinteni, mert a frizurája sérülékeny és hamar tönkre tehetik.

A felmérés nem volt reprezentatív, ezért nyugodtan viseljünk olyan frizurát, ami nekünk tetszik, hiszen a frizura személyiségünk szerves részét képezi.

Érdekesség

Káros frizurák – Ilyet ne viselj!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat