18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pénzvonalak tenyereden – Mit olvashatsz ki sajátodból?

Megosztás
Női lélek

Rengeteg vonal található tenyerünkön, de van egy, ami a pénzhez való viszonyulásunkról árulkodik. Gazdagság vonal a tenyéren! Te mit olvashatsz ki tenyeredből? Vajon gazdag leszel?


A tenyérjóslás ősi mesterség, a tenyéren található vonalak nem csak egészségünkről, szerelemről árulkodhatnak, hanem arról is, milyen viszonyulásunk van a pénzhez. Létezik vonal a tenyéren, ami a gazdagságra utal, és ha jól olvassuk, akkor egészen érdekes dolgot tudhatunk meg magunkról.
Vajon én gazdag leszek?
Rám talál a szerencse?
Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket szinte mindenki feltett már életében magának.
A válaszra nem is kell olyan sokat várni!
Hogyan olvasd ki tenyeredből a kérdésre a választ?
Tenyereket előre, és lássuk!

Több kis vonal a tenyéren

Hol található a pénz vonal a tenyéren?
Kisujjunk és a mellette lévő ujj között található a pénzvonal.
Amennyiben itt több pici vonalat látunk, jó esélyünk lehet a lottó ötös megnyerésére. Ráadásul ezek az emberek jól bánnak a pénzzel, ezért nem herdálnák el.


Emelkedő pénzvonal

A fejvonal a tenyérjóslás egyik legfontosabb vonala, és a hüvelykujjunk és mutatóujjunk között található, és áthalad a tenyér egész középső részén.
Még jobb, ha a végén el is ágazik, mert az jelentheti, hogy szerencsések leszünk. Jó szerencsével vonzzuk magunkhoz a pénzt.Intuíciós vonal

Lapozz tovább és nézd meg!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat