18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Matangi-mudra - Kéztartás a meggazdagodáshoz - Vonzd magadhoz a pénzt!

Megosztás
Életmód

Ez a kéztartás segíti a meggazdagodást, a figyelem-összpontosítást és érzelmi impulzusok kontrollját; rend-szeres végzésével elkerülhető valamennyi veszély. Így sajátítsd el a Matangi-mudrát!


A Matangi-mudra


Kéztartása: 

A középső ujjak hegye összeér, míg a többi ujj az alsó ujjpercnél külső kulcsolással van össze-csomózva. A mudrát a szegycsont előtt tartsa 7 percig, közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zen- gesse! Naponta 3-szor végezze!
 

Mantra: 

ram jam mam;így rezegtesse: rraamm jjaamm mmaamm. 

Testi hatása: 
Ez a mudra pozitív hatással van a hipotalamuszra, hatásos arterioszklerózis esetén, segít meg-tisztítani a vért, normalizálja a hipotalamusz, hipofízis-mellékvese rendszer és a belső elválasztású mirigyek működését; feszültségoldásra is használható. 

Oldja a belső feszültségeket (pl. megkönnyebbülést hoz különböző rohamok esetén vagy enyhíti a teltségérzetet), megszünteti az állkapocsfájdalmat. 4 percig a köldök csakra előtt tartva harmonizálja a légzést (megnöveli a napfonat környéki területeken az energiát), segít a máj és a gyomor-bél traktus területén kialakuló betegségeknél. Jótékony hatással van a szívre, az epehólyagra, a lépre, a hasnyálmirigyre és a vesékre. 

Hatása a fizikai világban: 
Veszély elkerülése; segíti a meggazdagodást.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 

Lelki szabadság, lelki alkímia, tündöklő nyugalom, érzelmi impulzus kontroll, képzelőtehetség, tökéletes tudás, újítás, figyelem-összpontosítás.

Késmárki László:A mudrák titkos kódja

Ankh kiadó 2018.

A mudrák titkos kódja


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek