18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. január 6. Újhold a Bak jegyében – Vágyak manifesztálása

Megosztás
Asztrológia

Januárban egy különleges Újhold köszönt ránk, ami arra ad lehetőséget, hogy egy saját igényeinknek megfelelő, anyagi és érzelmi szinten is biztonságot nyújtó, személyre szabott komfortzónát építsünk fel magunkban.


Vágyainkat most fizikai síkon is megteremthetjük, de ehhez szükséges konkrét célokat kijelölni magunk számára.
Olyan lesz ez, mint amikor a biztos alapokra egy szép új házat építünk fel, amin már korszerű nyílászárók, energiatakarékos szigetelés, és időtálló burkolatok vannak.Egy ilyen átalakuláson, újjáépülésen megy most keresztül a komfortzónánk, amibe aztán beépítjük a számunkra fontos dolgokat, új elvárásokat, meggyőződéseket, ami most már a saját igényeinket, kényelmünket is szolgálja. 

A januári ÚJHOLD különlegessége

A januári Újhold különlegessége, hogy a Bak jegyének energiájával, egyfajta sorsikus átalakulást, újjászületést hozhat mindenki számára. Tehát mindaz a gondolat, ami a változás érdekében megfogalmazódik bennünk, szinte azonnal beépülhet biztonsági zónánkba, megteremtve ezzel saját boldogságunkat.

A változások most átgondoltságot, kitartást és józan észt igényelnek. Nem szabad mindent felégetni, ami működőképes azt meg kell tartani, és ebbe a rendszerbe kell beépíteni az újat. A komfortzónánk alapját fogják képezni a hasznos meggyőződéseink, pozitív elképzeléseink, és erre építkezünk a következő hetekben. A szívünk hangját kell követnünk, és ezeket az érzéseket kell a pozitív gondolatainkkal egyesíteni. Biztonságos saját komfortzónádat úgy alakítgasd, mint egy meleg otthont, ahol jól és szeretve érzed magadat. Ehhez azonban elsőként saját önszereteteket kell megerősítenetek.


Nézzük sorba min érdemes gondolkodni és változtatni:

- Hogyan állsz a saját felelősség felvállalásával? Okolsz e még bárkit életed nehézségeiért, vagy megértetted a tanítást a helyzetben? Mennyi feladatot, kötelességet veszel a nyakadba? Rakj le minden felesleges terhet és csakis a saját feladatoddal foglalkozz! Ezt viszont ne halogasd tovább, vágj bele a megvalósításba!

- Hogyan gondolkodsz magadról, a saját értékedről, és úgy általában az értékekről? Amennyiben túlzottan az anyagi, kézzel fogható dolgok irányítanak, akkor kezdj el odafigyelni az érzelmi értékekre is. Amennyiben valami miatt értéktelennek érzed magad, keresd meg az okot miért vagy így ezzel és változtasd meg véleményedet! 

- Hogyan gondolkodsz a férfi-nő feladatáról egy kapcsolatban? Milyen minta dolgozik benned ezzel kapcsolatban és tetszik az a minta? Ha szíved szerint élhetnél, akkor is ezt a mintát követnéd? Vagy azért követed, mert ez volt az elvárás feléd? Alakítsd át tehát a mintákat szíved szerintire. Az időszak arra is lehetőséget ad, hogy magasabb szintre emeljük kapcsolatainkat, tehát érdemes ezeken a kérdéseken komolyan elgondolkodni.

- Hölgyeknek egy plusz gondolkodni való! Hogyan álltok az anyai-női szerepekkel? Megengeditek magatoknak, hogy az anyai szerep mellett saját igényeiteknek is teret adjatok? Ne feledjétek, a teremtő erőtök a női (vénuszi) oldalban van, ha ezt elnyomjátok magatokban, akkor a teremtő erőtöket is elnyomjátok ezzel.A meggyőződéseink és a saját gondolati, viselkedési mintáink mellett mindenképpen érdemes megvizsgálnunk anyagi biztonságunk kérdését is, és ezen a téren is változásokat kell elindítani, amennyiben szükséges. 

Ha úgy érzitek nem térül meg a befektetett munkátok, csak vegetáltok, úgy azt kell megvizsgálnotok, mit tudtok tenni anyagi biztonságotok érdekében. 

Mindenképpen gondoljátok át, hogy ti mennyire tartjátok értékesnek magatokat? 

Nem lehet, hogy azért nem áramlik a bőség felétek, mert nem tartjátok arra érdemesnek magatokat? 

Milyen kiaknázatlan lehetőségek dolgoznak még bennetek? 

Mire van szükségetek, hogy belevágjatok elképzelésetek megvalósításába? 

Támogatók kellenek? 

Kapcsolatok? 

Vagy egyszerűen csak a félelmeiteken és saját értéktelenségetek érzésén kell átlépnetek? 


A legjobb, ha ütemtervet készítetek arról mikor mit tesztek és mivel próbálkoztok. Írjátok ezeket a lépéseket bele a naptáratokba, és kezeljétek úgy, mint egy munkafeladatot, amit mindenképpen meg kell csinálnotok. 

Így megelőzhetitek a halogatást. 
Legyen mindennapi jelmondatotok: Értékes és szerethető vagyok!Mivel ma egy igen különleges energiájú Újholdat élhetünk meg, ne feledkezzetek meg az esti varázslatról! 

A nap különlegessége mellett százszoros energiák is segítenek bennünket, így hatékonyságunkhoz nem férhet kétség. Töltsétek fel vágylistátokat, vágytáblátokat ezzel a különleges energiákkal vagy készítsétek el a vágykavicsokat és engedjétek, hogy csodás átalakulások történjenek az életetekben.

Mindenkinek varázslatos Újholdat kívánok!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat