18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold Varázslat 2019. január 6. – Készíts vágykavicsokat

Megosztás
Asztrológia

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön. Az Újholdat követő napok a fejlődés, terjeszkedés, növekedés időszaka. Üdvös, ha ezeken a napokon egészségünkkel és külső-belső fejlődésünkkel is foglalkozunk.


Az év első Újholdja, a Bak jegyében köszönt ránk, amihez szimbolikájában hozzátartozik a kő. 

Ezért most választhatjátok azt, hogy vágyaitokat egy-egy kavicsra írjátok fel egy alkoholos filccel. 

Már azért is jó megoldás ez, mert a Bak jegy uralkodója a Szaturnusz bolygó, akinek a hatáskörébe tartoznak a szabályok is, így ezzel a módszerrel „kőbe véshetitek” új elvárásaitokat, meggyőződéseiteket, amikkel akár gondolatban ki is kövezhetitek életetek útját.

Természetesen választhatjátok azt is, hogy vágytáblátoknál maradtok, amit most alakítsátok át az Újhold témájához igazodva. Ezt elolvashatjátok az erről készült írásomban!
Mindkét módszer megfelelő a mai varázslathoz, ki-ki válassza azt, amelyik számára szimpatikus.Vágy kavicsok hatása

Nézzük most sorban a lépéseket:

1. Frissítsétek vágylistátokat vagy vágytáblátokat, vagy készítsétek el köveiteket. Minden kőre csak egy elvárást, biztonságot nyújtó mintát vagy pozitív megerősítést írjatok fel!
Akinek nincs még listája vagy táblája, és nem szeretné a köves verziót, az most készíthet. Az ő dolguk, hogy a táblájukra, vagy a listájukra most azok kerüljenek fel, amik szerint élni szeretnének. Olyan lesz ez, mint egy új szabálykönyv az életetekhez. Olvassátok el a gondolkodni valókat az Újholdas írásomban és eszerint alakítsátok a listátokat.

2. Amennyiben átgondoltátok mi kerüljön a papírra vagy a kőre, akkor miközben felírjátok az új „szabályokat”, mondjátok ezt:
„Köszönöm Istenem és Angyalok, hogy saját elvárások szerint alakítom az életemet! Értékes vagyok, ezért megérdemlem a biztonságot, a bőséget és a boldogságot!”3. Az elkészült varázsköveket rakjátok egy tálkába, ha van akkor barna színű legyen, ha nincs akkor jó lesz valamilyen áttetsző tálka is. Semmiképpen ne műanyag legyen!

4. A varázslathoz szükség lesz egy nyugodt helyre, ahol senki nem zavar benneteket, ahol nyugalomban lehettek. Ezenkívül szükség lesz még 3 fehér gyertyára vagy mécsesre, és használhattok ásványokat is, erősítve ezzel a Hold segítő energiáját. Az ásványok közül válasszátok a holdkövet és hópehely obszidiánt. Ha ezekkel nem rendelkeztek, akkor vegyetek fel ezüst ékszert, vagy kérjétek Hániel Arkangyal támogatását, hogy segítse a kapcsolatteremtést az Újhold energiáival.

Amikor előkészítettétek a vágylistát, táblát vagy varázsköveket, akkor készüljetek fel a varázslatra!


Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte végeztek egy kis tértisztítást, akár gyertyával, akár füstölővel.
A gyertyákat háromszög alakban rakjátok ki, hogy közöttük legyen majd helye az vágylistátoknak vagy varázsköveiteknek.
A varázslat előtt mindenképpen csendesüljetek el, nyugtassátok meg elméteket minden negatív gondolattól, érzéstől, csakis a nyugalom és a szeretet dolgozzon bennetek. Hívhattok segítőket is, Őrangyalotokat, a Hold energiájával való kapcsolatfelvételhez Hániel Arkangyalt, és Amarusaja Angyalt, aki segíti bevonzani a szertartáshoz szükséges speciális energiákat.

Üljetek le kényelmesen, és várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek. Ezután gyújtsátok meg a három gyertyát vagy mécsest.
Ha ezzel kész vagytok, akkor következik a vágyak hangos kimondása.

- Aki vágylistával vagy vágytáblával dolgozik a következő a feladata:
Olvassátok fel egyenként életetek új szabályait, és mindegyik után mondjátok ki hangosan:
„Hálásan köszönöm, hogy biztonságban vagyok a változások ideje alatt is. Tudom, hogy a szeretet energiája vigyáz rám és védelmez, mert megérdemlem.”

Ezután helyezzétek a vágylistát vagy táblát a gyertyák közé, és üljetek még egy kicsit ebben a szeretetteljes, nyugodt állapotban.

- Aki a varázskövek elkészítését választotta, annak a következő lesz a feladata. A köveket egymás után helyezzétek a gyertyák köré, mintha a saját utatokat építenétek ki, és mondjátok ki hangosan ezt:
„Hálásan köszönöm, hogy újrakövezett úton járhatok, ami biztonságos számomra a változások közepette is. Tudom, hogy a szeretet energiája vigyáz rám és védelmez, mert megérdemlem.”

Amikor minden kő az úton van, akkor Ti is üldögéljetek még egy kicsit szívetekkel hálában, amiért vágyaitok megvalósulnak. Lássátok magatokat, boldogan és bőségben élni és lássátok, ahogy utatokat nyitott ajtók szegélyezik, amik a lehetőségekhez vezetnek. Ezután már csak egy dolgotok lesz.
A köveket rakjátok a tálkába, és rakjátok ki a levegőre, hogy a Hold energiái feltölthessék. Reggel hozzátok be a szabadból a és rakjátok olyan helyre a tálkát, ahol szem előtt vannak.

Mindkét varázslatot végzők számára az elkövetkező 2 hétben közös a feladat. Minden alkalommal, amikor ránéztek a listátokra, vagy a köveitekre gondolatban vagy halkan mondjátok ezt:

„Hálásan köszönöm, hogy biztonságban vagyok!


Minden nap tegyetek meg egy apró lépést azért, hogy valóban felépüljön a saját szeretettel átszőtt, biztonságot nyújtó komfortzónátok! Ez lehet valamilyen tevőleges lépés, de lehet önmagatok szeretetén való munkálkodás is. Sokszor azért nem jelennek meg a csodák, a változások az életünkben, mert nem hiszünk magunkban, vagy nem szeretjük magunkat eléggé, nem hisszük el, hogy megérdemeljük a boldog életet.

Csodás változásokat kívánok Mindenkinek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek