18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 januári hatások – Merkúr évének első hónapja - Januári horoszkóp

Megosztás
Asztrológia

A hónap energiája nagyban megegyeznek az éves horoszkóp általános hatásaival, így itt most csak a jelentősebb havi állásokat részletezem.


Szerencsére a retrográd hatások az Uránusz irányváltásával megszűnnek és a hónapban újabb retrográd hatással nem kell szembe néznünk.

A következőkre azonban számíthatsz 2019 január hónapjában.

Milyen asztrológia hatások várhatók január egyes napjain?


Mire figyeljek?


Január 1-én hajnalban a Kos jegyébe lép a Mars bolygó. Ezzel véget ér az álmodozós időszak, energiaszintünk és harci kedvünk is megnövekszik általa. A Kos jegyében a bolygó hazaérkezett, uralmi pozícióba került, így sokkal határozottabbá válunk minden olyan feladatban, ahol kezdeményezésre van szükség. Kimondottan támogató energia egy évkezdéshez.

Január 2-án kitartást hozó energiát kapunk, ami segít céljaink elérésében, feladataink megoldásában. Ez pár napig is eltarthat, úgyhogy érdemes most tudatosan belevágni a megvalósításba. Ugyanakkor vigyázzatok arra, hogy ne akarjatok mindent egyszerre megoldani, mert azzal csak túlterhelitek magatokat és nehezebbé teszitek az elkövetkező napokat.

Január 4. ismét egy aktív nap, amikor a támogatás a vágyaitok megvalósításához érkezik. Ez a nap az új ötleteknek kedvez, ami komolyabb változást hoz életetekbe. Viszont ezekért tenni is kell, nem csak álmodozni vagy az Univerzum segítségét kérni.

Január 5-én a Merkúr bolygó átlép a Bak jegyébe.
Gondolkodásunk kissé merevvé válhat, nehezebben fogadjuk be az új dolgokat, jobban igényeljük a bizonyítékot mindennel kapcsolatban. Viszont mindenképpen segítségünkre lesz abban, hogy objektíven átgondoljuk feladatainkat és ütemtervet készítsünk, kötelező feladatokat végezzünk.

Január 6-án Újhold lesz a Bak jegyében, ami segít abban, hogy az önmegvalósítás útjára lépjetek, és szívetek vágyát fizikai síkon is megvalósítsátok. Most mindkét sorsbolygó támogatótokká szegődik, hogy mindehhez megtaláljátok a belső hiteteket és a kitartásotokat.

Január 7-én Az Uránusz bolygó elindul előre és a Vénusz bolygó is átlép a Nyilas jegyébe. Mindkét hatásnak örülünk, hiszen megszűnik egy akadályozó, változásokat kicsikarni akaró hatás, így most saját erőből vághatunk neki saját felszabadításunknak, amennyiben szükségesnek látjuk. A Vénusz a Nyilas jegyében hittel, lelkesedéssel töltődik, ami jó hatással lesz kapcsolatainkra és anyagi ügyeinkre egyaránt.

Január 8-i hatás kicsit belerondíthat az elmúlt napok kedvező energiáiba. Feszültebbnek érezhetjük magunkat, ami meggondolatlanságot generálhat konfliktushelyzeteket, sérüléseket okozva. Óvatosan ma, figyeljetek oda magatokra és ne reagáljatok ösztönösen semmire.

Január 11-én a Bak jegyében egyesíti energiáját a Nap és a Plútó.
Ezen a napon és még pár napig, a kötelességtudat és a szenvedély egyesíti energiáit, és nagy támogatónkká válik céljaink érdekében. Arra ügyeljetek csak, hogy ne vállaljátok túl magatokat és ne engedjetek a csábító ajánlatoknak.

Január 13-14-én a józan eszünk, a megfontoltság szegődik társunkká. Az érdekessége a napnak, hogy nagyon jól működnek a megérzéseink, és mindezen felmerülő ötleteknek a megvalósítását most alaposan meg is tudjuk tervezni.

Január 18-a és előtte utána pár nap kimondottan kedvez a társkeresésnek, a szerelemnek. Igen heves érzelmek lángolhatnak fel, amit nehezen tudunk most megfékezni. Ugyanakkor gondolataink is szenvedéllyel töltődnek, ami akár hátráltató is lehet, ha pesszimista hangulatban talál az energia minket. Figyelmeteket irányítsátok a jóra és a szépre, ezzel csodákat tudtok teremteni magatok számára. Január 20-án 9 óra 48 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép. A komor Bak jegyét immáron elhagyja a Nap és a szabadságszerető Vízöntő jegyében tölti a következő egy hónapot. A saját szabadságunk megélése, a bolondozás, egyediségünk megmutatása most erősebben jelentkezik. Érdemes kihasználni a még növő Hold időszakát, hogy változtassunk az életünkben, vagy egyszerűen csak adjunk magunknak több én-időt.

Január 21-én Telihold lesz az Oroszlán jegyében, ezzel elkezdődik az elengedés időszaka. Ez segít abban, hogy elengedjétek saját önkorlátozásaitokat, ami megakadályoz abban, hogy valódi értékeiteket megmutassátok mások számára.
Nem könnyű napnak nézünk elébe, már a Telihold is feszültséget gerjeszt, de még két korlátozó energia is ellenünk dolgozik, amit tudatossággal nyakon csíphetünk és hasznunkra fordíthatjuk. Figyeljétek magatokat, milyen helyzetekben hátráltok meg, mondotok le inkább saját céljaitokról? Mikor érzitek azt, hogy szinte lebénít a félelem és nem mertek kiállni saját érdeketekben?

Január 22-e és a következő pár nap nagyon kedvező kapcsolatainkban és anyagi ügyeinkben való előrelépéshez. A nagy szerencse bolygója segít abban, hogy higgyünk magunkban, és optimistán tekintsünk a jövőbe. Az energia a női energiákra kimondottan jó hatással van, így Hölgyek önértékelésük javításában is megtapasztalhatják az áldásos segítséget.

Január 23-án ismét egy kellemetlenebb napnak nézünk elébe. A hatás eredményeként idegesebbnek érezhetjük magunkat, gondolataink cikáznak, amitől idegrendszerünk is terhelődik, nehezebben állunk le, nyugszunk meg. Mivel a túlpörgés balesetveszélyes helyzeteket okozhat, ezért legyetek óvatosak és megfontoltak, ne kapkodjatok. A kommunikációnkra is hatással lehet belső feszültségünk, meggondolatlan véleményalkotásunkkal megbánthatunk másokat. Gondolkodjatok mielőtt beszéltek, ne ösztönösen reagáljatok.

Január 24-én a Merkúr bolygó átlép a Vízöntő jegyébe, ezzel gondolkodásunk is kissé levegősebb lesz. A Vízöntő jegye nem a könnyedségéről híres, így megmarad a gondolati merevségünk, legalábbis nehezebben tűrjük, hogy mások irányítsanak bennünket. A hatás jó oldala, hogy zseniális ötleteink, meglátásaink lehetnek, amik változást hozhatnak életünkbe.

Január 25-e ismét egy kellemes nap, ami lelkesedéssel tölt fel így könnyebben látunk neki a napi feladatok megoldásának. Leginkább olyan feladatokat vállaljatok erre a napra, amihez gyors cselekvésre van szükség, most nem állunk túl jól kitartással.

Január 30. A hónapot szintén egy kedvező hatással zárjuk, amennyiben épp új feladatokkal kell foglalkoznunk. Mivel ezen a napon megnövekszik az újdonság iránti vágyunk, ezért ne a rutinfeladatokat részesítsétek előnyben. Amennyiben mégis szükséges az unalmas dolgokkal is foglalkozni, akkor csempésszetek egy kis frissességet a napotokba.

Mindenkinek kívánok csodás januárt!

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Mit hoz számodra a 2019-es év?

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek