18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez lesz a te SZERENCSE hónapod 2019-ben!

Megosztás
Tipológia

Rám talál a szerelem 2019-ben? Mi vár rám a karrieremben 2019-ben? A varázsgömbből ezekre a kérdésekre nem kaphatunk választ, de csillagjegyünk segíthet! Mikor születtél?


Rák
A Rák jegy szülöttének a Július lesz a szerencse hónapja. Ebben a hónapban lesz különösen magabiztos, és érzi magát extrán vonzónak. Pozitív változásra számíthat a munkában és a szerelem is rátalálhat.

Oroszlán
Az Oroszlán számára a Február lesz a szerencse hónap. A kozmosz olyan kreatív energiákat küld felé, melyeket önmegvalósítására használhat, nem is akárhogyan! Az Oroszlán aurájának fénye Februárban különösen fényes lesz, ami miatt rengeteg embert fog maga köré vonzani.

Szűz
A Szűz jegy szülötte különleges hónap elé néz éppen akkor, amikor a csillagjegy tartománya aktuális. Augusztus 22 és Szeptember 23 között! Különös egybeesés, amikor a Szűz jegy szülötte szerencsés gyermekké alakul át. Embertársaitól sok megerősítést kap, aminek köszönhetően szinte minden projektjét, tervét zökkenőmentesen valósíthatja meg. De ez a siker széria nem tart sokáig, azért legyen szorgalmas, és ne halogasson ebben a hónapban semmit.

Mérleg
A Mérleg számára az Április lesz a szerencse hónap. Áprilisban a Mérleg szinte fürdik a szerencsében, különös harmónia van párkapcsolatában is. Ebben a hónapban a felmerülő problémákat is sikerül maradandó tüskék nélkül megoldania. Az még egyedülálló Mérleg számára pedig ez a hónap hozhatja el a szerelmet.

Skorpió
A Skorpió számára az Augusztus lesz a szerencse hónap. Az élet egyszerűen tökéletesen működik! Szokatlanul nyitott lesz ebben a hónapban, és ennek köszönhetően a nyár végére a szerelem is rátalál majd. Akár csak a szerelemben, karrierében is fontos, ám annál pozitívabb változás várható.

Nyilas
A Nyilas számára a Január lesz a szerencse hónap. Januárban ugyanis a Vénusz és Jupiter bolygók egy vonalba kerülnek a Nappal, aminek hatására a Nyilas tökéletesen érzi magát. Ezért nem meglepő, ha most embertársai is meglepően, akár túlságosan is pozitívan észlelik személyiségét. Ez a hónap az, ami igazán alkalmas az ismerkedésre, hiszen a Nyilas csak kevés alkalommal lesz annyira szórakoztató és humoros, mint Januárban.

Bak
A Bak szerencse hónapja 2019-ben a Január lesz, akár csak a Nyilas jegy szülöttének. Energikusnak és tartalmasnak érzi magát, és ezzel a hangulattal és kisugárzással pozitívan befolyásolja embertársait is. Januárban érdemes nyitott szemmel járnia, mert a szerelem meg fogja környékezni, de ha nem veszi észre, akkor …

Vízöntő
A Vízöntő számára a Február lesz a szerencse hónap. Igen, létezhet, hogy már az újév második hónapjában csupa jó dolog történik vele. A barátokkal, családdal való kapcsolata különösen megerősödik, és ez hatalmas erőt ad. Éppen ez az erő ad majd egy olyan kisugárzást is, amire Ámor is felfigyelhet!

Halak
A Halak számára a Július lesz a szerencse hónap. Július hónapban különösen kreatív lesz a Halak, tele inspirációval, ötletekkel és a cselekvéshez is extra energiát kap az univerzumtól. Ne habozzon, kezdjen bele, a siker garantált. A szerelemben azonban ne ettől a hónaptól várja, hogy rátalál, mert elfoglalt és alkotó időszakában észre sem venné. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek