18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mikor születtél? – Hány órakor?

Megosztás
Tipológia

Ki tudja, hogy hány órakor született? Ezt árulja el! Te melyik típusba tartozol?


Nem csak a nap és hónap lényeges, hanem az óra is, ha szeretnénk kicsit többet megtudni magunkról.
Aki nem tudja hány órakor született, érdemes megkérdeznie szüleitől…
A születési óra még pontosabban árulkodik a tipikus személyiségjegyekről.


0 – 2 óra: Hűvös
Nyílt, őszinte és még a legnagyobb káosz közepén is képes a fokozni a hangulatot, bedobni egy olyan témát, ami szinte olaj a tűzre. Ha már úgy is káosz van, miért ne legyen nagyobb, legalább le lehet tudni egyben.
Párkapcsolatában és általánosságban az emberekhez való viszonyában is ugyan így tesz. Ami a szívén, az a száján. Öltözködése ugyan ezt tükrözi, sokszor meglepődnek rajta az emberek, de ezzel ő nem foglalkozik.

2-4 óra: Szabadság
Miután a munkának vége, hamar átáll szabadidős üzemmódba. Vásárlás, bulizás, barátokkal való találkozás, és ezt a környezete nagyon szereti benne. Igazi szórakoztató egyéniség.

4-6 óra: Nyitott
A becsületesség nagyon fontos számára, és ő az, aki soha senkinek nem képes hazudni vagy becsapni másokat.
Amikor valaki körülötte rosszul érzi magát, azt ő azonnal megérzi, és támaszt nyújt. Pontosan tudja, hogy másoknak mi a jó, és ezért a tulajdonságáért sokan szeretik.

6-8 óra: Szív és szenvedély
Mindig támaszkodhat a megérzéseire, ehhez különös képessége van. Ez a tulajdonsága különös segítség számára a párválasztásban, mert megérzi, hogy ki illik hozzá és ki nem őszinte szándékkal közeledik.
Ez a képessége valódi kincs!

8-10 óra: Gyengéd
Egyszerű és alkalmazkodó. Mindenkivel kedves, és nagyon jóindulatú, mondhatni naiv személyiség, aki már elsőre is mindenkiről a jót feltételezi.
Önérzete és igazságérzete nagyon erős, ezért, ha őt valakit a baráti társaságából igaztalanul bántanak, kiáll érte és magáért is. Mindazonáltal kis időre van szüksége, hogy idegen emberek előtt megnyíljon. Mivel sokszor sérült már, így egy egészséges félsz kialakult benne, hogy valaki csak kihasználni szeretné. 

Lapozz tovább és nézd meg a többi időpontot is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat