18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tippek, ha TÚLETTED magad - Ne vedd FÉLVÁLLRÓL!

Megosztás
Egészség

Túl sokat ettünk és nagyon rosszul érezzük magunkat, türelmetlenül várjuk, hogy a haspuffadás tünetei elmúljanak. Mindenki találkozott már ezzel az érzéssel. Tippek, melyek azonnal segítenek!


Mindenki érezte már az érzés, amikor azt hisszük, hogy hasunk kidurran. Lépni is alig tudunk, lefeküdni sem jó, ez több, mint kellemetlen.
Különösen esküvőn, születésnapokon és ünnepek idején esszük túl magunkat. Bosszantó, amikor a tünetek nem enyhülnek a barátok pedig jól érzik körülöttünk magukat.
Szerencsére vannak tippek, melyek azonnali segítséget nyújtanak, ha túl sokat ettünk és feszít hasunk.

Mozgásban tartani
Még akkor is meg kell próbálni mozogni, ha kellemetlen és semmi kedvünk hozzá. Az emésztőrendszer ugyanis így serkenthető és a tünetek is enyhülni fognak. Sétáljunk egyet, de ne hajolgassunk, és nem végezzünk intenzív mozgást.

Hasi masszázs
Nem csak a kisbabákon segíthet. A legjobb, ha finoman masszírozzuk hasunkat az óramutató járásával megegyező irányban, körkörös mozdulatokkal.

"Emésztőfolyadék"
Mítosz vagy sem?
A mítosz továbbra is fennáll, miszerint, ha túl sokat ettünk, akkor egy korcs alkohol segít a tüneteket enyhíteni.
Orvosi magyarázat szerint ennél rosszabbat nem is tehetünk! Ugyanis az alkohol lassan bomlik le a szervezetben, kifejezetten nehéz a gyomornak megemésztenie, tehát tovább terheljük a gyomrot, ami amúgy is túlterhelt.
A szomorú igazság!
Minél több alkoholt iszunk, annál rosszabb lesz emésztésünk. A cigaretta mítosz is megdőlni látszik, ugyanis a cigaretta kellemetlen gyomorégést okozhat.


Lapozz tovább és olvasd el a tippeket és esetleges következményeket!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat