18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tippek, ha TÚLETTED magad - Ne vedd FÉLVÁLLRÓL!

Megosztás
Életmód

Túl sokat ettünk és nagyon rosszul érezzük magunkat, türelmetlenül várjuk, hogy a haspuffadás tünetei elmúljanak. Mindenki találkozott már ezzel az érzéssel. Tippek, melyek azonnal segítenek!


Víz
Már előre gondolhatunk ár, és a bajt megelőzhetjük, ha étkezés előtt és közben is vizet iszunk. Ez megakadályozza, hogy a kelleténél többet együnk. És mind e mellet érdemes az ételt alaposan megrágni, mert ez is segít, hogy ne együnk túl sokat.
Tudtuk?
A gyomor és agy között körülbelül 20 perc fázis eltolódás van, mire az agy érzékeli, hogy a gyomor tele lett, eleget ettünk.

Túlterhelés
Veszélyes lehet, ha nem figyelünk és rendszeresen többet eszünk a kelleténél, mert gyomrunkat extra stressznek tesszük ki. Ezen túlmenően az egész testet megviseli, hiszen az emésztés folyamat rengeteg szervünkre van hatással.
Amennyiben nagyobb mennyiségű élelmiszer elfogyasztása után hasfájást, bélfájdalmat észlelünk, és ez rendszeressé válik, a tünetek órák múlva sem enyhülnek, úgy haladéktalanul keressünk fel szakorvost.
A bélrendszeri és emésztőrendszeri problémákat nem szabad félvállról venni, mert életveszélyes helyzet is kialakulhat. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek