18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Amennyiben a barátodnak megvan ez a tulajdonsága, menj hozzá FELESÉGÜL!

Megosztás
Női lélek

Legyen vicces, intelligens, és legfőképp szuper vonzó… Nos, ezekre vágyik mindenki, és álomnak tűnhet. Viszont van egy tulajdonság, amivel, ha egy férfi rendelkezik, akkor érdemes hozzá menni feleségül. Melyik az? Párod rendelkezik vele?


Fontosnak tűnnek a külsőségek, de mégsem ez az, amitől egy férfival hosszú távra érdemes tervezni.
Dr. John Gottman amerikai pszichológus tanulmánya rámutatott, melyik az a férfi tulajdonság, ami a legfontosabb, ha egy nő házasságot tervezne vele.
130 párt vizsgált, hogy kiderítse mi ez a tulajdonság.

Feltétlenül menj hozzá feleségül, ha….!

Az érzelmi intelligencia a kulcsszó.
Ez ugyanis a viták során képes felülírni a „bármilyen áron nyerni” automatizmust, ami a legtöbb férfi esetében be is igazolódik.
Ugyanis a férfiak általánosságban szeretik felsőbbrendűnek érezni magukat párjukkal szemben, és nem figyelnek az általános harmóniára. És éppen ez az, ami a legtöbb kapcsolat végét eredményezi.


Miért?

Az érzelmileg intelligens emberek válaszolnak partnerük kérdéseire, és megpróbálják megérteni nézeteiket.
Más szavakkal, az érzelmi intelligencia azt jelenti, hogy hagyjuk partnerünket kibontakozni és akár befolyással lehet addigi nézetünkre.
Az a férfi, aki megengedi vagy képes megengedni, hogy felesége befolyásolja, finoman irányítsa, tartós házassághoz vezethet.
Sajnos azonban a férfiaknál ez a jellemző kevésbé gyakori, mint a nőknél, akik eleve magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek.
Összehasonlításképpen a tanulmány szerint a férfiak mindösszesen 35% képes hagyni, hogy egy nő befolyásolja. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat