18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezek a csillagjegyek SZAKÍTANAK 2019-ben? – Te vajon…?

Megosztás
Tipológia

Van, akinek jó hír, és segít meghozni a döntést, de lesz, akinek nem szerencsés... A lényeg azonban az, hogy csakis egy olyan kapcsolatban érdemes maradni, ami értékes és értékelhető. Vajon Te szakítani fogsz 2019-ben?


Bika
A szeretet kiköveteli magát, és ez 2019-ben valósággá is válik. A nézeteltérések jelenlegi párjával hirtelen mindennapossá válnak, a kapcsolat pedig szépe lassan megölik kapcsolatát. Mivel ez előre látható esemény, ezért érdemes párjával leülni és komolyan átbeszélni a problémák valódi okát. Az elválás nem kell, hogy csúnya legyen. Ami nem működik már, azt nem kell feltétlenül erőltetni. A barátság azért megmaradhat.

Rák
Különösen azok a Rák jegyben születettek legyenek résen, akiknek kapcsolata amúgy sem áll szikla szilárd talajon. Különösen 2019 év végén kerülnek majd felszínre a problémák, és hirtelen azt veheti észre, hogy már nem boldog. Jó hír azonban, hogy a szakítás boldoggá fogja tenni, felszabadul és megkönnyebbül.


Oroszlán

2019 az Oroszlán számára maga lesz a változás éve, és ez párkapcsolatát is érinteni fogja.
Jó eséllyel talál magának vagy talál rá egy új munkahely, ami nagyban megváltoztatja addigi életvitelét. Éppen ez lehet majd a forrása, hogy partnerére kevesebb ideje marad, és úgy érzi, hogy partnere gátolja az előre lépésben. Pedig ez nem feltétlenül maga a valóság. Tehát legyen résen, és már a kezdeti nehézségeket is beszélje meg partnerével, ha nem szeretné, hogy párkapcsolata véget érjen. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek