18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

First & Gél – Új csomagolásban, Aloe darabok nélkül

Megosztás
Életmód

Már nincsenek benne aloe darabok és a csomagolása is megváltozott! Ez az oka!


Mit érdemes tudni a Foreveről?

A Forever cégcsoport 40 éve alakult Amerikában. Minden termékének az alapja az Aloe kivonat.
Az Aloe verát kézzel szedik és gondosan válogatják. Termesztéséhez semmilyen kemikáliát nem használnak.

A világ összes aloe vera termesztésének 98%-a Forever cég tulajdonában van.

A fenn maradó 2%-on osztozkodik az egész világ. Az alapítója Rex Maughan. Amikor elindult a cég a legelső terméke az Aloe Natur Gél és First amely a mai napig a cég húzó termékei. Az összes mentőben megtalálható a First és otthoni háztartások jó részében használják az emberek a mindennapokban.

A termék 100% Aloet tartalmaz. Amikor a piacra került még sárga színű műanyag dobozban hozták forgalomba és aloe darabokat tartalmazott.
A cég folyamatosan fejleszti termékeit, így a Gél is új köntösbe öltözött. Mára a darabkákat felváltotta a selymesebb ivólé alap. Mi is az a Aloe Vera Natur Gél?

Vitamin és étrend kiegészítő egyben tehát 2 in 1. Az emberi szervezet nagyság rendileg 360 anyagból áll, ebből 240 féle komponenst tartalmaz a gél.

Hatóanyag tartalma és minősége megegyezik a friss aloe levében található gélével, 99,7% Aloe és 3% C-vitamin tartalma van mely tartósítja.

Kinek ajánlott a Forever Natur Gél?


Gyakorlatilag nemtől és kortól függetlenül minden embernek. 

Mire jó a gél? 

Elsősorban méregtelenítő hatása van. Kitisztítja a méreg anyagokat az emberi szervezetből. Vitalitást és erőnlétet biztosít, ezen kívül jó közérzetet nyújt. Ajánlott a gyomor és emésztő szervi betegségekben szenvedők számára. Kitűnő puffadásra, gyomorégésre, gyomorsav túltengésre, gyomorfekélyre, gyomorbántalmak kezelésére. Minden termék fogyasztásának az alapja a Natur Gél használata. Jó hatással van az immunrendszerre, emésztőrendszerre, energiaszintre, cukorbetegek is fogyaszthatják. Kiváló tápanyag tartalma táplál, harmonizálja az életfunkciókat. 1 éves kor alatti kisgyermeknek (1 napos kortól adható) Ajánlott fogyasztási mennyiség naponta általában reggel étkezés előtt 4 cent fogyasztása. Tegyünk együtt az egészségünk érdekében.

Sipos Péter

Forever egészség nagykövet

Termékekkel kapcsolatos kérdésekre itt válaszolok: 
egeszsegnagykovet.aloe@gmail.comMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek