18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez az 5 csillagjegy túl gyorsan lesz szerelmes és végül CSALÓDIK

Megosztás
Tipológia

Egyik kapcsolatból a másikba, mindezt úgy, hogy könnyen bele tud szeretni a férfiba. Olyan ez, mint egy hullámvasút, csakhogy a vége általában nem happy end lesz, hanem csalódás. Újra és újra megtörténik! És a szíve mindig összetörik! Te vajon ez a típus vagy?


Halak
A Halak naiv típus, és szinte mindenkiben megbízik. Elfelejti megvédeni magát, akár saját családjában élő emberekkel szemben is. Ugyan ez jellemző a párkapcsolataira is, ezért lehetséges, hogy szíve összetörik a csalódásoktól. De nem adja fel.


Ikrek
Az Ikrek hajlamosak viszonylag rövid időn belül is mély érzelmeket táplálni valaki iránt. Ez azonban túl sok lehet a másik számára. Konkrétan a férfiak esetében egyszerűen menekülőre fogják. Ez az egyik oka, hogy az Ikrek a legtöbb párkapcsolatában megsérül. De ő sem tartozik a feladós típusok közé.

Nyilas
A nyilas rendkívül szenvedélyes típus, gyakran rohan egyik kapcsolatából a másikba. Ennek az oka az, hogy nem szeret magányosan élni. Szüksége van az érzésre, hogy valaki foglalkozik vele, szerethet valakit. A csalódás így azonban előre kódolva van párkapcsolatai többségében. Ő azonban annyiban különbözik az korábbi csillagjegyektől, hogy képes felismerni a tévedését, és lép is, de ettől függetlenül lelkileg minden szakítás nagyon megviseli.


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek