18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez az 5 csillagjegy túl gyorsan lesz szerelmes és végül CSALÓDIK

Megosztás
Tipológia

Egyik kapcsolatból a másikba, mindezt úgy, hogy könnyen bele tud szeretni a férfiba. Olyan ez, mint egy hullámvasút, csakhogy a vége általában nem happy end lesz, hanem csalódás. Újra és újra megtörténik! És a szíve mindig összetörik! Te vajon ez a típus vagy?


5 csillagjegy, amelyik nagyon könnyen bele tud szeretni egy férfiba, de végül csalódik.
A spontán szeretet nagyon szép dolog, és őszinte érzésekről tanúskodik, amit a férfiak -még, ha nem is mindegyik- többsége ki is használ.
Végül azonban a nő egyedül marad megsebzett szívével. De a reményt nem adja fel, újra és újra kitárja szívét.
5 csillagjegy, melyekre ez a tulajdonság nagyon jellemző!

Mérleg
A Mérleg az egyik leghűségesebb csillagjegy, akinek nagyon nagy szüksége van a harmóniára. Nem pejoratív értelemben, de naiv természet, aki mindenkiről a legjobbat felételezi. Éppen ezek a tulajdonságai azok, melyektől jól érzi magát egy kapcsolatban, hiszen azt gondolja, hogy a másik is ugyan ilyen. A figyelmeztető jeleket azonban hamar figyelmen kívül hagyja, és el sem tudja képzelni a szakítást. Amikor az bekövetkezik, teljesen meglepődik, és hamar maga alá kerül.

Kos
A Kos igazi romantikus típus, nagyon könnyen vonzzák magukhoz az embereket, és hamar meg is szeretik őket.
Nyílt, lelkes, őszinte személyiség, ráadásul abszolút nem gyanakvó. El sem tudja képzelni, hogy őt valaki megbánthatja. Ezért lehetséges, hogy újra és újra megsebzik szívét.

Lapozz tovább és nézd meg a többi csillagjegyet is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat