18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Az étvágy a génekben van! – NUTRIGENOMIK – Ezért hizlal téged az, ami mást NEM!

Megosztás
Egészség

Azt, hogy melyik ételt tudjuk könnyebben megemészteni, a génjeink befolyásolják. A táplálkozás testre szabott. A nutrigenomikának köszönhetően életmódunkat tökéletesen lehet irányítani. A Nutrigenomik az új súlycsökkentő trend, ami valójában egy komplett program.


Mi a nutrigenomik?

Sokaknak évekbe telik vagy sosem tudja meg, hogy miért ne képes lefogyni vagy még érdekesebb miszerint nem értjük, hogy miért nem szeretünk egyes élelmiszereket, mint például a hagyma, alma, licsi, hal, sült ételek.
Próbálkozhatunk megszeretni, de a Nutrigenomika tézise szerint sosem fogjuk megszeretni azokat az élelmiszereket, amiket korábban nem szerettünk, mert ez egyszerűen a génjeinkbe van kódolva.
Ezt a választ adja legalábbis a NutriControl genetikai tesztjének eredménye, mely különleges kapcsolatokat vizsgált 900 élelmiszerre vetítve.A nutrigenomik személyre szabott testsúly csökkentő programot ígér, és azt, hogy a súlycsökkenés akár 25-ször gyorsabb lehet az általános diétákhoz hasonlítva.
A laboratóriumi elemzés több mint 50 genetikai variációs lehetőséget vizsgált, melyek felelősek lehetnek azért ahogyan testünk reagál az egyes élelmiszerekre és az azokban található tápanyagokra.

Hogyan védhetjük meg magunkat az ismert jojo effektustól?

Érdekességként merült még fel a vizsgálat során a betegségekre való hajlam, és azoknak a genetikai összefüggései, mint például a cukorbetegség, Alzheimer kór vagy akár a reuma.

Létezhet, hogy ezeknek a betegségeknek a kialakulása összefüggésbe hozható azzal, amit megeszünk?

Számos tudós dolgozik a Nutrigenomik összefüggésein, és eddig még nem is osztották meg az összes elért eredményüket, ami nem véletlen, hiszen ez egy óriási üzlet. Aki megfejti a gének összefüggését az élelmiszerekkel, és azoknak a szervezetre gyakorolt hatásával, az az egész világot magáénak tudhatja.
Érdekesség, és jó tudni róla, hogy például a BASF és a Nestlé dollár milliárdokat fektetnek a kutatásba.

Eddig kutatási eredmények szerint az kezd körvonalazódni, hogy ugyan az az étkezés másképpen érinti az egyes alanyokat.
Különösen érdekes ez, hiszen az emberek genetikai állománya közel 99,7%-ban ugyan az, és csak minimális eltérés van (0,3%) az egyének között.


Nem csak a haj és szemszín öröklődik a génekkel!

Lapozz tovább és olvasd el! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek