18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 SZÍNE – Pantone Living Coral – 16-1546

Megosztás
Stílus

Milyen lesz 2019 színe? Ne csodálkozzunk, ha 2019-ben szinte minden témában ezzel a csodaszép színnel találkozunk! Ugyanis a Pantone megmutatta az idei év színét, ami a CORAL lett!


Ruha divat, kozmetikumok, kiegészítők, lakásdekoráció, és minden, ami csak elképzelhető, de még az is, ami eddig elképzelhetetlen volt számunkra coral színben.

Több, mint 20 éve a Pantone Color Institute minden év decemberében kijelöli a következő év divat szín irányzatát. A trend szín kiválasztásakor alkalmazzák a szín pszichológiát is.
Szerepet játszanak az új média platformok és szezonalitások is, ezért a szín, ami ajánlásra kerül, egész évben meghatározó lehet.
2019-ben minden a coral színről fog szólni.
Táskák, kabátok, blúzok, nadrágok, kiegészítők, lakberendezés, cipők, minden, ami csak elképzelhető.
Ez a szín ismételten tökéletes választás, hiszen minden korosztály számára ajánlott, ráadásul ugyan ez értendő a hajszínekre is.
barna, szőke, vörös, fekete, a coral szín tökéletesen illik hozzá.
Azoknak, akik csak diszkréten tudják ezt az élénk színt elképzelni, jönnek a halvány coral árnyalatok is!
Inspirációk CORAL Pantone színre tervezve!

Kattints a képre és megnyílik a galéria!Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat