18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hogyan lehet a tetoválást láthatatlanná tenni?

Megosztás
Otthon

Szeretjük tetoválásunkat, de vannak alkalmak, amikor előnyösebb, ha nem látszik. Ilyen lehet az esküvő, céges rendezvény, alkalmi megjelenés. Mutatunk néhány trükköt, melyek garantáltan láthatatlanná teszik a tetoválást.


Hogyan tegyük láthatatlanná a tetoválást?

Mielőtt nekilátnánk a teljes folyamathoz, nagyon fontos a higiénia! Ezért a felületet alaposan meg kell tisztítani, még fontosabb ez akkor, ha a tetoválás még nagyon új, esetleg nem is gyógyult még meg teljesen.
Erre jó választás például a hidratáló arctisztító tej.

Igen, jól olvassuk, miszerint alapozót fogunk használni. A legjobb színválasztás, ha bőrtónusunkhoz képest 1-2 árnyalattal világosabb színt választunk, mint bőrünk színe. Használjunk smink szivacsot. Vigyük fel egyenletesen az alapozót, és hagyjuk megszáradni 1-2 percig.

És most jön a SCHLUSS POÉN!

Lapozz tovább és olvasd el!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat