18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mi a szerelem? - Valóban azt érzed? - 4 érzés, ami megtévesztő lehet!

Megosztás
Szerelem

Amikor megkérdezik: Mi a SZERELEM, a legtöbb ember a SZERETETHEZ hasonló érzésekkel írja le. 4 érzés, ami nem összekeveredő a szerelemmel!


Hogyan vonzódunk valakihez?
Természetesen mindenki vágyik a szeretet és szerelem érzéseire, de a kettő nem ugyan az!
Azért, mert valaki vonzó, de nem ismerjük eléggé, nem érezhető iránta szerelem, csak akkor, ha teljesen megismerjük személyiségét.
Ne hagyjuk magunkat elkalauzolni!

A következő érzések könnyen összekeverhetők a szerelemmel!


Szenvedély
Gyűlölni és szeretni valakit egyszerre izgalmas lehet, de az igazi szerelembe a gyűlölet nem tartozik bele, de sajnos sokan vannak, akik egy egész életet ezzel a kettős érzéssel élnek le, ugyan azon személy mellett.

Viszonzatlan szerelem
Szintén tipikus, amikor szerelem érzetünk teljesen elszakít minket a valóságtól. Egyszerűen nem látunk a "rózsaszín ködtől". Ismerős? Ez a viszonzatlan szerelem, amit nagyon sok férfi képes kihasználni, hiszen számára ennél jobb nem létezik, mint egy nő, aki bármit eltűr, elvisel, és apró kedvességekkel mindig kimagyarázható a botlása. Nehéz felismerni, hiszen egy kapcsolatban mi nem tudunk objektívek lenni, ezért érdemes barátaink, ismerőseink meglátásit megfontolni.

Biztonság
A biztonságérzetet szintén sokan keverik össze a szerelemmel. Szép ház, biztos anyagi háttér, de STOP!
A biztonságérzetet nem szabad azonban összekeverni a szerelemmel! Próbáljuk meg elképzelni párunkat szép autó, csodaszép otthon, drága ruhák nélkül. Akkor mit érzenénk iránta? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat