18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ide tuti nem edzettél még! - Arc gimnasztika – Fiatalodj meg!

Megosztás
Szépség

Égő karok, remegő lábak, hasizomgyakorlatok, így hangzik egy teljes testedzés. Lelkiismeretesen sportolunk a jó alak eléréséért, de mit teszünk arcunkért? Ez valahogyan kimarad, pedig arcra is vannak gyakorlatok, melyek megelőzik a ráncosodást, eltüntetik a tokát, és éveket fiatalodhatunk!


Tudtuk, hogy arcunkra is vannak úgynevezett gimnasztikai gyakorlatok, melyek nagyon hatásosak?
Naponta néhány percet vesz igénybe, nem izzadunk le és még sport felszerelésre sincsen szükségünk.
Arcunkon a kötőszövet idővel meglazulhat, és meg is lazul, amitől a ráncok keletkeznek. Ekkor már a ránctalanító kozmetikumok sem tudnak látványos eredménnyel szolgálni.

Marad a mozgás, jobban mondva a „mozgatás”.

Létezik komplett arc gimnasztikai feladatsor, mely könnyen elsajátítható, meg is mutatjuk a gyakorlatokat szépen sorban.
Bye bye lógó toka, felpüffedt arc, mély mimikai ráncok!

Oroszlán

Öltsük ki nyelvünket annyira, amennyire csak bírjuk, és feszítsük meg arcizmainkat.
Majd húzzuk vissza nyelvünket 1-2 másodperc után, és ismételjük meg 3-5-ször a gyakorlatot.
Ezt a nap bármely szakában elvégezhetjük. Igazán hatásos akkor lesz rövid időn belül, ha naponta 2-3 alkalmat szánunk belőle magunknak.

Kobra

Éppen úgy, mint a kígyó, öltsük ki nyelvünket, feszítsük meg arcizmunkat, miközben nyelvünket jobbra és balra mozgatjuk. Egészen addig, ameddig csak arcizmunk és nyelvünk engedi. Képzeljük el, hogy füleinket szeretnénk nyelvünkkel megérinteni.
Ennél a gyakorlatnál ~10 másodpercig kell, hogy a nyelv kiöltve legyen és mozgassuk jobbra és balra. Fontos, hogy mind a két irányban ugyan annyiszor végezzük a gyakorlatot.

Gyík

A gyík fantázia nevű gyakorlat picit összetettebb, mint az előzők voltak. Két kezünkkel támasszuk meg állkapcsunkat, és a bőrt finoman húzzuk a fülek irányába hátrafelé. Eközben nyújtsuk ki nyelvünket, és próbáljuk meg megérinteni vele orrunk hegyét.
Ez a feladat alkalmanként tartson ~10 másodpercig. Érezni fogjuk mennyi esik jól belőle.
Figyelem, az állkapcsot nem szabad túlerőltetni! 
Boxer

Lapozz tovább és nézd meg a többi arc gyakorlatot is!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat