18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ide tuti nem edzettél még! - Arc gimnasztika – Fiatalodj meg!

Megosztás
Szépség

Égő karok, remegő lábak, hasizomgyakorlatok, így hangzik egy teljes testedzés. Lelkiismeretesen sportolunk a jó alak eléréséért, de mit teszünk arcunkért? Ez valahogyan kimarad, pedig arcra is vannak gyakorlatok, melyek megelőzik a ráncosodást, eltüntetik a tokát, és éveket fiatalodhatunk!


Boxer

A boxer elnevezésű gyakorlat tulajdonképpen egy arcra tervezett zsírégető feladat.
Öklünkkel támasszuk meg állunkat, és toljuk azt felfelé, miközben kinyitjuk szánkat úgy, hogy az ököl a helyén marad. Ellen tartunk öklünkkel. Ez a gyakorlat erősíti a nyaki izmokat, és az állkapocs alsó részét.
Tartsunk ellen ~2 másodpercig alkalmanként, és ismételjük meg a gyakorlatot 10-szer. Naponta 3 alkalom ajánlott a viszonylag rövid idő alatti látványos változáshoz.

Arctorna végén egy masszázs

Éppen úgy, kint edzést követően, arctorna után is érdemes ellazítani az arc izmait.
Krém vagy olaj segítségével körkörösen masszírozzuk át arcunkat fentről lefelé haladva, egészen a dekoltázsig.
Nap közben nem feltétlenül van lehetőségünk olajos, krémes arcmasszázsra, ezért ezt hagyjuk inkább estére. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat