18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Kéztartás gyomor, epehólyag, bélproblémák, petefészek gyulladás esetén - Tanulj meg és alkalmazd a kéztartást!

Megosztás
Életmód

Saját energiánkat használhatjuk betegségek esetén... Egyre népszerűbbek a természetes, kiegészítő gyógymódok, mint például a következő. Tanuld meg a kéztartást, és használd az energiáidat!


Ez a kéztartás gyomor-, epehólyag-és bélproblémák valamint petefészek-gyulladás esetén használható; rendszeres végzése örök ifjúságot biztosít.

Káma kamala (lebegő lótusz)-mudra

Kéztartása

A hüvelyk-, mutató és középső ujjak hegye összeér. A másik két ujj –egyenesen kinyújtva –az ellentétes kéz azonos ujjának tövét érinti. A mudrát úgy tartsa 5 percig (kelet felé fordulva), hogy a hüvelykujjai megérintsék a köldökét; közben a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse! 

Mantra

rím; 
Így rezegtesse: rrrííímmm.

Hatása a fizikai világban: 

Jólét. 

Testi hatása: 

Méh betegségei, petefészek gyulladás, gyomor, epehólyag és bélproblémák; örök ifjúságot biztosít.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok

Erkölcsi integritás megőrzése, boldogság, régi korlátok lerombolása, érzelmi tisztulás, szellemi tartás, univerzális megértés.

Késmárki László

A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat