18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a kéztartás segíti a pénzügyi tranzakciók, befektetések sikerességét - Használd saját pozitív energiádat!

Megosztás
Életmód

Létezhet, hogy irányítható saját energiával pénzügyi helyzetünk? Igen! A következő kéztartás segíti a pénzügyi tranzakciók, befektetések (részvények, értékpapírok, betétek) sikerességét, az üzleti ügyletek zökkenőmentes lebonyolítását, továbbá szerencsés körülményeket teremt a profitnöveléshez!


Pénzügyi tranzakció-mudra


Kéztartás

A jobb hüvelyk-és mutatóujj hegye összeér. A jobb kéz másik 3 kinyújtott ujja a bal kézfejre fekszik. A bal gyűrűs-és kisujj félig behajlítva. Kezeit a köldök előtt tartsa!10-15 percig végezze naponta 1-szer 2 hétig (közben 4 percig rezegtesse a mantrát), majd két hét szünet után naponta 1-szer 5-7 percig végezze (két hétig)! 

Mantra:

hríoh; 

Igy rezegtesse:hhrrííoohh. 

Hatása a fizikai világban: 

Szerencsés körülmények; segíti a pénzügyi tranzakciók, befektetések (részvények, értékpapírok, betétek) sikerességét;profitnövelés, zökkenőmentes üzleti ügyletek. 

Aktiválható képességek, tulajdonságok: 

Emberekre nyitottság, teljes tudattisztulás.

Mantra-mondatok: 

Mindenből a legjobbat érdemlem. Mindent megkapok a megfelelő helyen és időben. Bőségben élek, a pénz szabadon áramlik életemben. 

Mindig annyi pénz áll a rendelkezésemre amennyire szükségem van. Ismerem a pénz-energia áramoltatásának szabályait; képes vagyok okosan bánni a pénzzel. Pénzügyeimet kézben tartom.

Késmárki László

Önfejlesztő kéztartások Ankh kiadó 2016.Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek