18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2018. december 7. Nyilas Újhold – Hittel teljes teremtés

Megosztás
Asztrológia

Az év utolsó Újholdjához érkeztünk, amit a Hit fénye ragyog be, szerencsés fordulatok, csodás teremtések lehetőségét elhozva számunkra. Az Újhold új ciklust indít el, ez a kezdetek és a növekedés időszaka Teliholdig.


A Nyilas jegyében beköszöntő Újhold sokszoros energiáját egyesíti most a Nyilas jegyében álló Nappal, Jupiterrel és a Bak jegyében, ereje teljében lévő Szaturnusszal, így az Univerzum teljes támogatását élvezhetjük, ha hiszünk magunkban. 

A Nyilas Újhold feltölt energiával, bizakodással, segít kiszakadni a múltból. 

Új alapokra helyezhetitek a jövőképeteket, változtathattok életszemléleteteken és meggyőződéseiteken. Ki-ki saját belső hitének erősségéhez mérten arathatja le a jól végzett munka gyümölcsét. Aki erősen bízik magában, és nem tért le álmai útjáról,folyamatosan alakítgatta saját hitrendszerét, most csodákat élhet meg, és a két sorsbolygó támogatását élvezheti a sikereiben.

Bármire képes lehetsz!
Bármit képesek lehettek megteremteni, amiben hisztek, ami szívetek szerinti vágy.
Az új kezdeteket hozó időszakban a belső meggyőződéseiteket, a családi mintáitokat érdemes átgondolni jövőbeni céljaitok tekintetében, hogy egyensúlyt és harmóniát teremtsetek életetekben. 

Egyfajta alapozó munkát végezhettek, ami hozzásegíthet benneteket ahhoz, hogy 2019-ben, a Merkúr évében élvezhessétek e csodás energiát képviselő bolygó támogatását. 

A bolygó analógiáihoz tartozik a gondolkodásmódunk és a könnyedség is, megváltoztatva a rutinszerű, ösztönös viselkedésformákat, megújulva léphettek be az Újhold kapuján.Azonban a csodákban és az univerzális támogatásban csak az bízhat, aki hajlandó lépéseket tenni és hallgat belső bölcsességére. Azoknak, akik bíznak magukban nincs lehetetlen, bármire képesnek érezhetik magukat és bármire képesek is. Könnyedén levetheti mindenki mindazt a béklyót, kötődést, ami még visszatartja. 

Aki viszont nem tudja elméjét kontroll alatt tartani, hagyja hogy bevált meggyőződések irányítsák, nem téve semmit a fejében duruzsoló kisördög ellen, csak várja a csodát, azok könnyen csalódhatnak. 

Elvetett magvak nélkül nincs bőséges termés, akármilyen varázslathoz is folyamodtok. Ha nem teszitek meg az első lépést, elkötelezve magatokat egyéniségetek mellett, akkor az Univerzum sem tud segítségetekre sietni. Hiszen, ha a megszokottat választjátok, nem léptek, akkor azzal azt bizonyítjátok, hogy nem is hisztek az egészben, nem tartjátok magatokat méltónak a jobb életre. 

És miért is vonná ezt kétségbe egy titeket támogató erő? 
Az időszak szempontjából fontossá válik az önmagatokról kialakított kép, mit gondoltok és hogyan beszéltek magatokról, és milyen érzések dolgoznak bennetek. 

A kételkedés, az önkritika és az értéktelenség érzése visszatartó erő, ami lemondásra és túlzott áldozatvállalásra késztethet benneteket. Ha nem a boldogságot érzitek, amikor magatokra gondoltok, akkor ezek a negatív érzések nehezíthetik teremtéseteket, sőt meg is akadályoznak benne. 

Tehát a feladat, hogy alakítsatok ki magatok számára egy pozitív énképet, egy boldog jövőképet és kötelezzétek el magatokat a megvalósítás mellett. És érezzétek azt a boldogságot, elégedettséget és hálát már most, amit ezek az eredmények okoznak majd nektek. 

Minél több jó érzés dolgozik bennetek gondolataitok által, annál nagyobb lesz az a vonzerő, ami kiárad belőletek és bevonzza életetekbe az elismerést, a lehetőségeket és a csodákat.
A problémákra tekintsetek úgy, mint egy erőpróbára, ami fejlődéseteket, növekedéseteket szolgálja. Minden legyőzött akadály egyre erősebbé fog tenni benneteket, és egyre termékenyebbé.

Összességében egy csodás évzáró Újholdban lehet részetek, amivel megalapozhattok egy pozitív, titeket szolgáló jövőt. Este pedig végezzétek el a varázslatot, hogy a hit fényességes energiája egyesüljön vágyaitokkal.

Mindenkinek csodás Újholdat kívánok!

Újhold varázslat 2018. december 7. – Varázslatos újrakezdés


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tudd meg a jövődet!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat