18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold varázslat 2018. december 7. – Varázslatos újrakezdés

Megosztás
Asztrológia

Az év utolsó Újholdjához érkeztünk, ami optimista, lelkes és tüzes energiákkal köszönt ránk, a Nyilas jegyében. Újhold napján százszoros energiák segítenek bennünket, emellett még a 2 sorsbolygó is mellénk áll támogatásával, hogy szerencsés fordulatot vegyen életünk.


Ehhez nem kell más, mint magunkba vetett hitünk, és kitartásunk az újrakezdéshez. Használjuk ki ezt a kedvező lehetőséget, és teremtsünk egy csodás évzárást és Új évet magunknak!
Újhold napjának estéjén, a varázslathoz szükségetek lesz három fehér gyertyára és a vágylistára vagy a vágytáblára. A Hold hatását erősíthetitek ezüst ékszer viselésével és azzal, ha holdkövet és szodalit ásványt tartotok magatoknál. Ugyanígy hívhatjátok segítségül Őrangyalotokat, aki mindig mellettetek áll. Ehhez nem kell semmi különleges dolog, csak szeretettel kérjétek meg, hogy legyen segítségetekre az este folyamán.

Készüljetek fel a varázslatra!
1. Írjatok egy a mostani feladatnak megfelelő vágylistát. Ehhez segítséget találtok az Újholdról szóló írásomban.

Röviden itt már csak annyit említenék meg, hogy a téma a családi minták saját egyéniségetekre szabása és a határok felállítása. Tehát mindazon érdemes változtatni, ami régi, idejétmúlt és korlátozza azt, hogy saját utatokon könnyedén haladjatok. 

Ez most azért is fontos, mert közelegnek az Ünnepek, amit akkor válik valóban a szeretet ünnepévé, ha elszakadtok a megszokásoktól, az áldozati mintáktól, és a szokottól eltérő felkészülést választotok.

Emellett kell még azt megváltoztatni, ami miatt nem tudtok nemet mondani, és ami miatt folyamatosan lemondotok a nektek fontos dolgokról

A vágyaitokat illusztrálhatjátok képekkel is, így máris egy vágytáblát alkottatok.

 Ennek előnye, hogy egy jól látható helyre téve, napi szinten nézegethetitek, így szépen bedolgozza magát az új minta a tudatalattiba, egyre erősítve a vonzás működését. A betű a bal agyféltekét kapcsolja be, míg a képek a jobb agyféltekében raktározódnak el. A képek helyett választhatjátok a pozitív megerősítéseket (pl. Bármire képes vagyok, Értékes és szerethető vagyok…), amiket kirakva a táblátokra ugyanazt a hatást éritek el, mint a képekkel.
Emellett nagyon fontosak még az érzések, nélkülük nem működik a teremtés. Tehát mindaddig nem tudtok változásokat elindítani, amíg bármilyen rossz érzés dolgozik a vágyaitokkal kapcsolatban. Ezen is érdemes gondolkodni és tenni azért, hogy higgyetek abban, önmagatokért vagytok szerethetők.


Végezzétek el a varázslatot!

Újhold estéjén keressetek egy nyugodt helyet, gyújtsátok meg a gyertyákat és csendesedjetek el. 
Legyen veletek a vágylistátok, vagy üljetek szembe a vágytáblátokkal. 

Hunyjátok be a szemeteket és gondolatban lássátok, ahogy a gyertyák lángja egyesül és egyre erősödő fényével megvilágítja, körbe veszi vágyaitokat, majd ez a fény egyre csak tágul, míg össze nem ér az Univerzum fényes szeretetenergiájával. 

Ez a csodálatos, tündöklő fény egyesül vágyaitokkal, szeretettel tölti fel, és már csak egy nagy tündöklő fényáradatot láttok magatok előtt. 

Ahogy nézitek, egyre inkább kezd körvonalazódni valami, majd egyszer csak feltűnik előttetek egy fényesen ragyogó kapu, ami csak arra vár, hogy belépjetek áloméletetekbe. Most lássátok, ahogy ott álltok a kapu előtt, és boldogan beléptek rajta. Nézzétek csak tovább a tündöklő fényességet és, lássátok, ahogy tovább tisztul a kép, mintha egy boldog film jelenne meg előttetek. 

Ez a film a jövőtök filmje, ami most megmutatja számotokra, ahogy már új minták szerint, felszabadultan és boldogan élitek életeteket. Azzal, hogy beléptetek a kapun, eggyé váltatok az álmotokkal, és egy csodálatos életben találjátok magatokat. Nézzetek jól körül, szívjatok magatokba minél több pozitív energiát ebben a térben.

Élvezzétek a pillanat varázsát, és amikor kinyitjátok a szemeteket, mondjatok köszönetet a szeretet legyőzhetetlen energiájának.
Köszönjétek meg az Univerzumnak, hogy mostantól boldogan, bőségben és szeretetben és egyéniségeteket felvállalva éltek.Az elkövetkező 2 hétben minden nap gondoljatok vissza arra a csodálatos érzésre, amit akkor éreztetek, amikor beléptetek a csodák kapuján. 

Ez az érzés, a mindent átható szeretet lesz, ami a gondolataitokkal egyesülve bevonzza életetekbe a változást.

Hittel és csodákkal teli varázslatos napokat kívánok Mindenkinek szeretettel!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat