18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt a hibát NE kövesd el az AVOKÁDÓVAL!

Megosztás
Konyha

Igen, az avokádó egészséges. De ezt a tipikus hibát a legtöbben elkövetik, és ezzel egészségüket veszélyeztetik! Amennyiben nem szoktad megmosni, feltétlenül olvasd el!


Az avokádó igazi szuper élelmiszernek számít, tele van egészséges zsírokkal. vitaminokkal, és különleges íz élménnyel lehet az gazdagabb, aki ilyet fogyaszt.
De az avokádónak van egy sötét oldala is!

A következő hibát a legtöbben elkövetik, és egészségüket kockáztatják!

Már az avokádó előkészítésénél hibázunk?
Igen, ugyanis a legtöbben úgy gondolják, mivel az avokádó héját amúgy sem fogyasztják el, nem gondolnak rá, hogy meg kell mosni! Az University of Nebraska-Lincoln kutatói a következőkre hívják fel a figyelmet!
Aki nem mossa meg az avokádót előkészítés előtt, az egészségét kockáztatja. Ugyanis az avokádó héján növényvédő szerek, vegyi anyagok és baktériumok találhatók, melyek eljutnak az avokádó húsába a késről, amivel felvágjuk.

Az avokádó esetében a héján extrán nagy mennyiségben található esetenként szennyeződés, mert a rücskös, redős héja tökéletes búvóhely lehet.
Ezért!
Szánjunk ár néhány másodpercet, és előkészítés előtt alaposan mossuk meg az avokádót! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat