18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezért ne feküdj le aludni SOHA nedves HAJJAL!

Megosztás
Szépség

Mi történik, ha nedves hajjal megyünk aludni? Erre még biztosan nem gondoltál!


Egyszerű, praktikus, nagyon sokan csinálják…
Nedves hajjal mennek aludni, mondván ezzel időt spórolnak, és még a hajszárító sem szárítja ki a hajat, ami utána töredezni kezdhet.
Ez valóban így van!

Csakhogy a fejbőrre senki nem gondol!
Bizony! Aki nedves hajjal megy aludni ne lepődjön meg, ha haja elnehezedik reggelre és fejbőre is idő előtt zsírosodni kezd!
Ennél lehet még rosszabb következmény is, miszerint ekcéma keletkezik a fejbőrön. 


Miért történhet ez meg?

Mert a fejbőr nem tud szellőzni, bepállik, a fejbőrön található faggyúmirigyek pedig a meleg gőz hatására (ez keletkezik, amikor alvás közben szárad a haj, de a pára nem tud távozni) aktivizálódnak, amitől zsíros lesz idő előtt fejbőrünk.

Télen, hideg időben nem sokaknál népszerű vizes hajjal aludni menni, de tavasztól őszig már annál többen választják ezt a „hajszárítási” módot. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek