18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Kutya az ÁGYBAN? - Igen vagy sem?

Megosztás
Nőikedvenc

Ne engedd a kutyát az ágyba! Nem higiénikus! De lehet, hogy PRAKTIKUS!


Megoszlanak a vélemények még a kutyát tartók között is, miszerint helyes-e kis vagy nagyobb méretű kedvencünkkel együtt aludni. 


Az nem kérdés, hogy a nem kutyások többsége a „NEM” mellett teszi le voksát.
Azonban, nem meglepő, ha ezt a témát is kutatják, hiszen nagyon sokan alszanak kutyájukkal együtt. De vajon ennek milyen következménye van az emberi szervezetre?
Érdekes kutatás látott napvilágot, miszerint jó hatással van ránk, ha kutyusunkkal együtt alszunk. 


Oké a szőr, a higiénia most nem kérdés, hiszen a kutatás nem ezt dolgozza fel.
Kiderült a Nwew York-i Buffalo Cansisius Főiskola kutatásából, melyben 962 nőt kérdeztek meg az alvási szokásukról, hogy közel 55%-a azoknak, akik kutyájukkal együtt alszanak, sokkal jobban alszanak, és kipihentebbek másnap, mint azok, akik nem alszanak kutyájukkal.
„Egy „emberágyas” partnerrel összehasonlítva az interjúalanyok sokkal nyugodtabban aludtak, biztonságban érezték magukat. 


Mi a helyzet a cicákkal?

További érdekesség, hiszen a cicák sem maradhatnak ki az említésből, hiszen rengeteg cica kedvenc él a világon, és alszik együtt gazdájával. Nos a következőkben a cica tulajdonosok vitatkozhatnak, de a tanulmány szerint a cicákkal együtt alvás legalább olyan zavaró lehet, mint egy ember mellett aludni.
Nem csak az befolyásolja alvásminőségünket, hogy kedvencünkkel alszunk-e!

Nem csak kedvencünk befolyásolhatja alvásminőségünket, és azt, hogyan ébredünk reggel.

Lapozz tovább és olvasd el a másik pozitívumot!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat