18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Táska divat 2019 – Formák, színek, méretek - Mini és még annál is kisebb

Megosztás
Stílus

Melyik táska kerül kívánságlistára nálad? Övtáska, ami, ami újra visszatér a divatba. Mini méretű táskák, melyek majdnem akkorák, mint egy pénztárca... Nyakba akasztható mini táskák a praktikusság jegyében. Polgárpukkasztó táskák….


Igen színes és változatos lesz 2019 táska divatja, és ezt érthetjük szó szerint.
Ez a szezon legfőképpen a gyakorlatiasságról és praktikusságról fog szólni, aminek nagyon sokan fognak örülni.
Jönnek az ici-pici, még annál is minibb méretű táskák! Nyakba, derékra, kézben tartva. És jönnek az igazán meghökkentő táskák az ÁTLÁTSZ�" minden letisztultságával.
Picit polgárpukkasztó, picit meghökkentő, hiszen ezeknek a táskáknak a lényeget tényleg abban rejlik, hogy mindent látszik, amit beletettünk. Táska forma trend 2019
Végre jönnek a nem sablonos négyszögletes és enyhén lekerekített táska formák!
Meg is mutatjuk őket! Ez a szezon ismét nagyon kreatív lesz, minden korosztály megtalálhatja a maga stílusához illő színű és formájú táskát. A sokak számára eddig hiánycikknek számító mini táskákból pedig jó lesz elraktározni, mert sosem lehet tudni, hogy mikor jönnek újra divatba. Legutóbb a 80-as években hódítottak. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat